Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Dynamics for Marketing -webinaari

20.08.2019 Webinaari

TapahtumaMicrosoft Dynamics 365 -käyttäjät ovat kuumeisesti odottaneet tietoa, milloin Microsoft Dynamics 365 for Marketing -markkinointiautomaatiojärjestelmä on saatavilla. Suomenkielinen versio on julkaistu lokakuussa 2018 ja ensimmäisiä toimituksia tehdään parhaimmillaan.

Tapahtumien hallinta, LinkedIn-liidien generointimahdollisuus, liidien pisteytys, sähköpostimarkkinointi, segmentointi ja asiakkaan ostopolun (customer journey) -automaatio ovat vertaansa vailla. Sisäänrakennettu kyselytyökalu tehostaa markkinoinnin toimenpiteitä ja kampanjoiden kokonaisvaltaista toteuttamista.

Webinaarimme aiheita:

• Dynamics 365 for Marketing: taustaa

• Parhaat kyvykkyydet

• Demo

On selvää, että Dynamics 365 for Marketing tuo tuoreena vaihtoehtona lukuisia uusia mahdollisuuksia markkinoinnin tehostamiseen.

Tervetuloa webinaariimme tiistaina 20.8. klo 10.00-10.30 näkemään, miltä markkinointiautomaatioiden tuorein uutuus näyttää!

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 20.08.2019
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 15.8.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä