Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Boomi integraatioalustana -webinaari

14.11.2019 Webinaari

TapahtumaEsittelyssä Boomi-integraatioalusta - tule kuulolle webinaariimme 14.11. klo 10.00-10.45.

Integraatioiden merkitys on korostunut verkottuvassa maailmassa entisestään. Olipa kyse sitten asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden tai yrityksen sisäisestä tiedonsiirrosta, kaiken ytimessä ovat tehokkaat integraatiot ja datan hallinta. Järjestelmien määrä organisaatioissa on valtava ja ne sijaitsevat yhtä useammin pilvessä. Helppokäyttöinen ja skaalautuva pilvi-integraatioalusta Boomi mahdollistaa tehokkaan ja turvallisen datan liikkumisen järjestelmien välillä.

Webinaarissa 14.11. käymme läpi Boomin ominaisuuksia sekä hyötyjä, miten lähteä liikkeelle Boomin käyttöönotossa ja mitä osaamista omalta yritykseltä tai kumppanilta vaaditaan.

Webinaarimme aiheita:

  • Miksi Boomi-integraatioalusta?
  • Miten lähteä liikkeelle? Millainen on Digian tarjoama Boomi-starttipaketti?
  • Mitä organisaatiolta vaaditaan Boomin käyttöönottoon?

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 14.11.2019
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 25.10.2019

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä