Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Azure-pilven kustannukset -webinaari

25.04.2024 Webinaari

TapahtumaMaailman tila ja taloudellisesti epävakaa toimintaympäristö aiheuttavat meille kaikille organisaatiolle paineita tarkastella omaa kustannusrakennetta. Yleinen trendi tuntuu olevan investoida kotipesän kuntoon laittamiseen.

Säästöpaineet kohdistuvat myös IT-ympäristöihin ja yksi helposti kustannuksiltaan rönsyilevä alue siellä ovat julkisen pilven palvelut ja niiden resurssointi. Esimerkiksi Azure pilvessä, organisaatioilla toimii tyypillisesti useita eri kumppaneita, eikä se oma sovellustoimittaja aina mieti sitä toimittamaansa ratkaisua resurssien aiheuttamien kustannusten kannalta – saati aina edes muista miettiä tietoturvaa riittävällä tasolla. Päävastuu näistä on lopulta aina tietohallinnolla itsellään.

Ilmoittaudu webinaariimme kuulolle loppuiltapäivän kahvisi ajaksi, niin kerromme miten pääset Azure-pilven kustannuksiin järkevästi käsiksi ja mitä keinoja sinulla on varmistaa pilven tietoturva.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 25.04.2024
Tyyppi: Webinaari
Lisätty: 9.4.2024

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä