Takaisin tapahtumiin

13.2.2018 NetSuite-lounas - Turku

13.02.2018   Turku  


Miltä kuulostaisi verkostoitumislounas Turussa ja mielenkiintoiset keskustelut kansainvälistä liiketoimintaa harjoittavien yritysten kanssa? NetSuite-lounas tarjoaa mahdollisuuden vaihtaa kokemuksia muiden kasvuhenkisten yritysten kanssa.

 

Perinteiset ERP- ja CRM-järjestelmät ovat historiaa – pilvipohjainen NetSuite-liiketoiminta-alusta haastaa vanhanaikaiset järjestelmät ketteryydellä, kokonaisvaltaisuudella ja uusilla liiketoimintamalleilla. Tule keskustelemaan, miten rakennetaan modernia, kansainvälistä liiketoimintaa – ja millaiset talouden- ja toiminnanohjauksen järjestelmät se vaatii tuekseen.


NetSuite-lounas on tarkoitettu NetSuitesta kiinnostuneille kasvuhakuisille yrityksille. Aiheet koskettavat erityisesti toimitus- ja talousjohtajia, tuotantojohtajia sekä digitaalisen liiketoiminnan johtajia.


Milloin lounastetaan?


NetSuite-lounas tarjoillaan tiistaina 13.2.2018 kello 12.00-13.00. Paikkana toimii Veritas Stadionin tilat Turussa. Osoite on Hippoksentie 6, 20720 Turku. Paikalle voit saapua julkisten kulkuvälineiden lisäksi omalla autolla, lisätietoja sijainnista. Saat tarkemmat saapumisohjeet vielä ennen tilaisuutta.


Ohjelmassa on vapaata keskustelua ja verkostoitumista. Kaikkihan tietävät ettei ilmaisia lounaita ole, joten alkuruokana pääsette nauttimaan 15min NetSuite-esityksen.


Keskustelua aktivoi Accountor Enterprisen NetSuite-evankelista Juha Kuivainen.


Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika päättyy sunnuntaina 11.2.2018.


Muita tapahtumia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Digitaalisen palvelun kehitys vaatii tilaajan osallistamista
Asiakaskokemukset paljastivat Suomen parhaat ohjelmistotalot asiakkaille
Kymmenen verkkosovellusta kolmessa vuodessa - Altia ja Wunder löysivät ketterän kehityksen kulmakivet