Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

13.2.2018 NetSuite-lounas - Turku

13.02.2018 Turku
Tapahtuma

Miltä kuulostaisi verkostoitumislounas Turussa ja mielenkiintoiset keskustelut kansainvälistä liiketoimintaa harjoittavien yritysten kanssa? NetSuite-lounas tarjoaa mahdollisuuden vaihtaa kokemuksia muiden kasvuhenkisten yritysten kanssa.

 

Perinteiset ERP- ja CRM-järjestelmät ovat historiaa – pilvipohjainen NetSuite-liiketoiminta-alusta haastaa vanhanaikaiset järjestelmät ketteryydellä, kokonaisvaltaisuudella ja uusilla liiketoimintamalleilla. Tule keskustelemaan, miten rakennetaan modernia, kansainvälistä liiketoimintaa – ja millaiset talouden- ja toiminnanohjauksen järjestelmät se vaatii tuekseen.

NetSuite-lounas on tarkoitettu NetSuitesta kiinnostuneille kasvuhakuisille yrityksille. Aiheet koskettavat erityisesti toimitus- ja talousjohtajia, tuotantojohtajia sekä digitaalisen liiketoiminnan johtajia.

Milloin lounastetaan?

NetSuite-lounas tarjoillaan tiistaina 13.2.2018 kello 12.00-13.00. Paikkana toimii Veritas Stadionin tilat Turussa. Osoite on Hippoksentie 6, 20720 Turku. Paikalle voit saapua julkisten kulkuvälineiden lisäksi omalla autolla, lisätietoja sijainnista. Saat tarkemmat saapumisohjeet vielä ennen tilaisuutta.

Ohjelmassa on vapaata keskustelua ja verkostoitumista. Kaikkihan tietävät ettei ilmaisia lounaita ole, joten alkuruokana pääsette nauttimaan 15min NetSuite-esityksen.

Keskustelua aktivoi Accountor Enterprisen NetSuite-evankelista Juha Kuivainen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika päättyy sunnuntaina 11.2.2018.

 

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä: 13.02.2018
Kaupunki: Turku
Paikka: Veritas Stadion, Hippoksentie 6, 20720 Turku
Lisätty: 30.11.-1

Muita tapahtumia

 

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä