Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Vanhempi ohjelmistosuunnittelija

RekryilmoitusOscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja. Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 100 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.os­car.fi.

 

Oletko kiinnostunut toiminnanohjausjärjestelmien kehityksestä nykyaikaisilla työkaluilla? Pidätkö itsenäisestä työskentelystä muiden asiakkaiden ja IT-ammattilaisten kanssa? Jos vastasit kyllä, tule tuotekehitysryhmäämme Tampereelle kehittämään itseäsi ja ohjelmistojamme.

 

Haemme tietotekniikan ammattilaista nimikkeellä

 

Vanhempi ohjelmistosuunnittelija

Olet käyttöliittymäorientoitunut ja käyttäjälähtöinen kehittäjä, joka haluaa toteuttaa visuaalisesti korkealaatuisia ja käytettävyydeltään erinomaisia sivustoja ja palveluita. Tässä asiantuntijatehtävässä korostuu ammatillisen osaamisen lisäksi kykysi paneutua pitkäjänteisesti vastuullesi tulevan tuotesegmenttisi järjestelmien kehitykseen.

 

Oletamme, että sinulla on tietotekniikan yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinnon lisäksi useamman vuoden työkokemus ohjelmistokehityksestä. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja. Tarjoamme Sinulle vakituisen työn toimivien teknologioiden ja kehittyvien tuotteiden parissa sekä joustavan ja mutkattoman työyhteisön. 

 

Arvostamme kokemusta seuraavista teknologioista:

• Ohjelmointikokemusta Java- sekä front-end -teknologioista,

• Verkkopalvelualustan osaamista (esim. Liferay),

• Kokemusta ketteristä ohjelmistomenetelmistä

 

Käytämme ohjelmistokehityksessämme ketteriä menetelmiä. Uskomme joustavuuden ja tilanneherkkyyden tuovan lisäarvoa myös keskinäiseen työskentelyymme.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen veik­ko.pert­tu­li@os­car.fi

Pinterest
Oscar Software Oy

Tietoja

Hakuaika: 1.1.1970 - 10.11.2017
Sijainti: Tampere
Linkki: https://www.oscar.fi/vanhempi-ohjelmistosuunnittelija
Yhteydenotto: veikko.perttuli@oscar.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Oscar Software kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Gofore ostaa Qentinelin 8,9 miljoonalla eurolla
Tutkimus: koronakevät lisäsi suomalaisten ääni- ja videopuheluita, etätyöläisten määrä kasvanut maltillisesti
Tietojenkalasteluhuijaukset jäljittelevät Googlea, Amazonia ja muita tunnettuja brändejä