Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vanhempi ohjelmistosuunnittelija

RekryilmoitusOscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP-ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja. Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 100 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.os­car.fi.

 

Oletko kiinnostunut toiminnanohjausjärjestelmien kehityksestä nykyaikaisilla työkaluilla? Pidätkö itsenäisestä työskentelystä muiden asiakkaiden ja IT-ammattilaisten kanssa? Jos vastasit kyllä, tule tuotekehitysryhmäämme Tampereelle kehittämään itseäsi ja ohjelmistojamme.

 

Haemme tietotekniikan ammattilaista nimikkeellä

 

Vanhempi ohjelmistosuunnittelija

Olet käyttöliittymäorientoitunut ja käyttäjälähtöinen kehittäjä, joka haluaa toteuttaa visuaalisesti korkealaatuisia ja käytettävyydeltään erinomaisia sivustoja ja palveluita. Tässä asiantuntijatehtävässä korostuu ammatillisen osaamisen lisäksi kykysi paneutua pitkäjänteisesti vastuullesi tulevan tuotesegmenttisi järjestelmien kehitykseen.

 

Oletamme, että sinulla on tietotekniikan yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinnon lisäksi useamman vuoden työkokemus ohjelmistokehityksestä. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja. Tarjoamme Sinulle vakituisen työn toimivien teknologioiden ja kehittyvien tuotteiden parissa sekä joustavan ja mutkattoman työyhteisön. 

 

Arvostamme kokemusta seuraavista teknologioista:

• Ohjelmointikokemusta Java- sekä front-end -teknologioista,

• Verkkopalvelualustan osaamista (esim. Liferay),

• Kokemusta ketteristä ohjelmistomenetelmistä

 

Käytämme ohjelmistokehityksessämme ketteriä menetelmiä. Uskomme joustavuuden ja tilanneherkkyyden tuovan lisäarvoa myös keskinäiseen työskentelyymme.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen veik­ko.pert­tu­li@os­car.fi

Pinterest
Oscar Software Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 1.1.1970 - 10.11.2017
Sijainti: Tampere
Linkki: https://www.oscar.fi/vanhempi-ohjelmistosuunnittelija
Yhteydenotto: veikko.perttuli@oscar.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Oscar Software kotisivut

Oscar Software Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Oscar Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä