Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietoturvapäällikkö / DigiFinland

post_image

RekryilmoitusEtsimme ratkaisukeskeistä ja kokenutta tietoturvapäällikköä

Haemme kokenutta tietoturvapäällikköä vastaamaan yhtiömme tietoturvallisuuden kokonaisvaltaisesta kehittämisestä, ohjaamisesta ja seurannasta. Tietoturvapäällikkönä vastaat yhtiön tietoturvallisuuden hallintajärjestelmästä ja varmistat, että järjestelmä täyttää sille asetetut vaatimukset ja kehittyy systemaattisesti. Vastaat vastuualueelle liittyvien prosessien ja ohjeistusten kehittämisestä sekä henkilöstön ja toimittajien kouluttamisesta tietoturvan osa-alueella. Osallistut asiantuntijana palveluidemme kehittämiseen ja palvelutuotantoon auttaen tunnistamaan niihin liittyviä vaatimuksia ja myös löytämään eri tilanteisiin tarkoituksenmukaiset ja tietoturvalliset ratkaisut. Varmistat myös, että yhtiöllä on käytössään riittävät valvonta- ja seurantajärjestelyt sekä tietoturvapoikkeamien käsittelyyn ja raportointiin liittyvät toimintamallit. Teet tiivistä yhteistyötä yhtiön tietoturva-asiantuntijan ja tietosuojavastaavan kanssa.

Etsimämme henkilö on kehitysmyönteinen ja ratkaisukeskeinen tiimipeluri. Pystyt luontevasti toimimaan eri roolien kanssa ja konkretisoimaan ylätason vaatimuksia ymmärrettäviksi toimintaohjeiksi ja selkeiksi ratkaisuehdotuksiksi. Vahva asiantuntijuutesi takaa sen, että pystyt nopeasti reagoimaan eteesi tulleisiin haasteisiin. Toivomme, että asiakaspalveluhenkisyys sekä hyvät vuorovaikutustaidot kuuluvat vahvuuksiisi. Olemme vahvassa kehittymisen vaiheessa, joten on tärkeää, että pystyt pitämään monta lankaa käsissäsi ja innostamaan myös muita kehittymään tietoturvan osa-alueella.

Me tarjoamme sinulle:

 • Yhden kiinnostavimmista kansallisen digitalisaation näköalapaikoista Suomessa
 • Työn ja vapaa-ajan yhdistämistä tukevan paikkariippumattoman ja joustavan etätyön hyvillä työsuhde-eduilla
 • Inspiroivan tehtäväkentän, jossa pääset vaikuttamaan kansallisten digipalveluiden käyttöönottoon
 • Laajan verkoston eri alojen ammattilaisia työsi tueksi
 • Kannustavan työyhteisön, joka haluaa sinun loistavan työssäsi
 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi osaavan ja mukavan työyhteisön tuella

Me odotamme sinulta:

 • Kokemusta tietoturvatehtävistä esimerkiksi tietoturvapäällikön tai tietoturvakonsultin roolissa
 • Kokemusta erilaisista tietoturvan viitekehyksistä ja niihin liittyvien vaatimusten jalkauttamisesta organisaation toimintaan (esim. ISO 27001/27002, Katakri, PiTuKri)
 • Oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta sekä joustavuutta toimia yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa
 • Kykyä toimia ratkaisukeskeisesti nopeatempoisessa ja muuttuvassa ympäristössä 
 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa

Eduksi katsomme erityisesti tietosuojaan (GDPR) liittyvän osaamisen ja erilaiset koulutukset, sertifioinnit ja kokemuksen erilaisten teknisten ympäristöjen tietoturvasta ja käyttöjärjestelmien erityispiirteistä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta viimeistään 31.1.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa DigiFinlandilta laatupäällikkö Laura Auvinen ti 18.1. klo 15–16 ja ma 24.1. klo 15–16, puh. 050 4683645 ja MPS-konsultti Irene Turakainen 19.1 klo 9–10, puh. 044 5903171

Valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys.

DigiFinland Oy

Haluatko olla mukana luomassa yhdenvertaista Suomea, jossa asukkailla on käytössään vaikuttavat ja sujuvat palvelut? DigiFinland Oy kehittää valtakunnallisia ja monialaisia digitaalisia ratkaisuja, jotka ovat toimivia, turvallisia ja asiakkaidemme saavutettavissa. Tavoitteenamme on, että palvelumme perustuvat tutkittuun tietoon, ovat vaikuttavia ja kustannustehokkaita sekä tuottavat lisäarvoa asiakkaidemme toimintaan ja elämään. Toimimme modernisti, toimistomme sijaitsee Helsingissä ja työskentelemme etänä ympäri Suomea. 

Pinterest
MPS Enterprises logo

Tietoja

Hakuaika: 17.1.2022 - 31.1.2022
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://ats.talentadore.com/apply/tietoturvapaallikko/DGPrWm

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii MPS Enterprises kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä