Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietoturvapäällikkö

post_image

RekryilmoitusMetsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1300 henkilöä ympäri Suomen, arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössä. 

Metsähallituksen Tietohallinto-yksikkö johtaa koko konsernin tietohallintoa, sen yhtenäisyyttä ja yhteistä kehittämistä.

Haemme nyt joukkoomme tietoturvapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Tietohallinto-yksikköön Vantaan Tikkurilaan, aloitus sopimuksen mukaan.

Tietoturvapäällikkönä ensimmäinen tehtäväsi on Metsähallituksen tietoturvallisuuden tiekartan luominen ja hallinnollisen tietoturvan kehittäminen, jossa pääset luomaan uutta ja käyttämään monipuolisesti asiantuntijuuttasi. Työssäsi määrität tietoturvan käytännöt ja toimintatavat ja autat organisaatiota niiden noudattamisessa. Vastaat Metsähallituksen tietojen, tietojärjestelmien ja tietoliikenteen turvaamisesta sekä tietoturva-säädännön noudattamisesta tietohallinnon toiminnassa ja palveluissa yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Huolehdit, että ratkaisut ja informaatio ovat oikeiden käyttäjäryhmien saatavilla sekä edistät tietoturvallisuusymmärrystä ja tietoturvakulttuuria koko Metsähallituksessa. Käytämme laajasti perustietotekniikkatoimittajamme tietoturvapalveluita ja teet tiivistä yhteistyötä heidän asiantuntijoidensa kanssa. Tietohallinnon ja palveluntarjoajien asiantuntijoiden lisäksi sinulla on tukenasi muun muassa Metsähallituksen riskienhallintapäällikkö ja lakiasiat. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää korkeakoulututkintoa tietotekniikan alalta ja taidokasta kokonaisuuksien hahmottamista. Sinulla on ymmärrys kokonaisturvallisuuden merkityksestä organisaatiolle ja tunnet keskeiset tietoturvallisuuden standardit sekä tietoturvallisuuteen ja tietosuojaan liittyvät lait ja asetukset. Olet hyvin verkostoitunut ja tunnet valtionhallinnon tietoturvallisuustoimintaa sekä siihen liittyviä vaatimuksia. Turvallisuusajattelusi on riskilähtöistä ja ymmärrät turvallisuuden roolin organisaation tavoitteiden saavuttamisessa. Kehität itseäsi jatkuvasti ja seuraat aktiivisesti tietoturvallisuuden ja tietojenkäsittelyn ilmiötä ja kehittymistä. Sinulla on taito motivoida tietoturvallisuuden huomiointiin ja viestiä sekä tietohallinnon sisällä että koko organisaation suuntaan eri tasoilla. Olet arvostettu asiantuntija, jonka osaamiseen luotetaan ja joka pystyy auttamaan muuta organisaatiota toimimaan riittävän tietoturvallisesti ja vaatimustenmukaisesti. Pystyt toimimaan ripeästi ja loogisesti myös paineen alaisena, esim. häiriötilanteissa. Toivomme sinulta vahvoja vuorovaikutustaitoja, ratkaisukeskeistä ja aloitteellista toimintatapaa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Metsähallitus tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla. Moderni pääkonttorimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Tikkurilassa liikekeskus Dixin tiloissa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.11.2020 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si. 

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa tietohallintojohtaja Anna-Leena Ruuth, anna-leena.ruuth@metsa.fi, puh. 0400 949 522.

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä noin 1300 henkilöä ympäri Suomen.

Yksi meistä -artikkelisarjan uratarinoita löydät verkkosivuiltamme.

www.metsa.fi

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 9.10.2020 - 1.11.2020
Sijainti: Vantaa
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/metsahallitus/tietoturvapaallikko-vantaa/910800/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä