Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tietoturva-asiantuntija

post_image

RekryilmoitusTule mukaan kehittämään maailman parasta tietoturvaa! 

Bittiumin erikoisosaamista ovat tietoturvalliset laitteet ja järjestelmät; esim. Tough Mobile® -älypuhelimemme ovat saaneet Luottamuksellinen-suojaustason kansallisen tietoturvaluokituksen (NCSA-FI). Etsimme nyt uutta osaajaa tiimiin, joka eri tuotteisiin ja ratkaisuihin liittyvissä projekteissa vastaa tietoturvallisten järjestelmien kehittämisestä sekä HW- että SW-tasolla. Tässä hommassa pääset siis näkemään monia eri projekteja, tuotteita, ja halutessasi sinulla on myös mahdollisuus osallistua talon sisäisen tuotekehitystyön kehittämiseen ja optimoimiseen.

Meillä pystyt kehittymään alasi todelliseksi moniosaajaksi – tai ehkä jo oletkin sellainen. Tietoturva on alana niin kompleksinen ja koko ajan kehittyvä, että realistisesti haluamme löytää tyypin, jolla on vähintäänkin tukeva tietopohja ja oma ydinosaaminen hallussa sekä rutkasti halua oppia joka päivä uutta. Arvostamme haasteisiin innolla tarttuvaa asennetta, positiivista ja avointa suhtautumista kanssaihmisiin, kykyä ja halua jakaa oleellista tietoa muiden tiimiläisten kanssa vaikka et välttämättä perusluonteeltasi porukan suurin ekstrovertti olisikaan.

Tehtävässäsi:

 • Toimit kehittäjänä tietoturvaan liittyvissä kehityshankkeissa ja osallistut asiakasprojekteihin tietoturva-asiantuntijana
 • Varmistat tuotteiden tietoturvaan liittyvien periaatteiden, standardien ja vaatimusten toteutumisen projekteissa
 • Sinulta tulee löytyä seuraavat osaamiset tai ominaisuudet:
 • Hallitset C/C++ ohjelmointikielen
 • Kokemusta sulautettujen järjestelmien ohjelmoinnista
 • Kryptografian perusperiaatteet
 • Käytännön kokemusta tietoturvallisten ratkaisujen kehittämisestä
 • Sujuva kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito
 • Seuraavien tuntemuksesta on apua:
 • Java / Python / Bash osaaminen
 • Standardit, esim. FIPS tai Common Criteria
 • Android-tietoturvaominaisuudet
 • Uhka-analyysit & penetraatiotestaus
 • Tietoturvallisten HW komponenttien tuntemus
 • Teknologiat kuten ARM TrustZone, TPM, IPSEC & OpenSSL

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen jo tänään; kontaktoimme potentiaalisia hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä.

Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme erityisen hyviä asioissa, jotka liittyvät turvalliseen langattomaan tiedonsiirtoon ja kokonaisten laitteiden ja laiteläheisten ohjelmistojen suunnitteluun. Huippuosaaminen omalla alallamme mahdollistaa sen, että asiakkaamme luottavat meihin, kun tarvitaan tuotteita ja ratkaisuja mm. terveyden- ja sairaanhoidon tarpeisiin, viranomaisille, puolustusorganisaatioille, teleoperaattoreille ja laitevalmistajille. 

Jos bittiläiseltä kysyy, mikä hänen työssään on parasta, lähes jokainen sanoo ensimmäisenä ”monipuolisuus”. Tämä tarkoittaa meillä paitsi laajaa erilaisten projektien ja hankkeiden kirjoa, myös tapaa tehdä työtä. Meillä saa laittaa itsensä likoon, tehdä sujuvasti etenevää työtä hyvän porukan kanssa ja olla ylpeä aikaansaannoksistaan. Bittiumilla viihtyvät erityisesti tyypit, joilla on taito katsella laatikon reunan yli, ajatella vähän isommin sekä halu saada omat ideansa kuulluiksi. Meillä liiketoiminnan kova ydin on ihmistemme kova osaaminen ja into luoda jotain uutta. Meillä on myös modernit ja toimivat työtilat, ergonomia kunnossa ja asianmukaiset työkalut. Tarjoamme hyvät edut ja yhteisiä tapahtumia, joissa ihmiset voivat tutustua toisiinsa. Olemme reilu ja joustava työnantaja, joka tekee päätökset lähellä, maalaisjärjellä ja ihmisiä kuunnellen. Lisää tietoa meistä ja työnantajalupauksistamme löydät täältä.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 9.5.2022 - 13.6.2022
Sijainti: Oulu
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/bittium-wireless-oy/tietoturva-asiantuntija/1573074/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Toimialakokemus

IT

Teknologia

C
C++
Java
Python

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä