Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Testaaja

RekryilmoitusWordPress-tiimimme vauhdikkaan kasvun johdosta tarvitsemme lisäkäsiä testauksen puolelle. Testauksesta vastaa tällä hetkellä meidän Sakke, jonka kanssa etsimme nyt uutta työkaveria, joka voisi aloittaa duunit elo-syyskuun vaihteessa.

“Geniemillä saa olla mukana erilaisissa projekteissa, joissa on mahdollisuus oppia jatkuvasti uusia asioita. Jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen on satsattu myös työnantajan puolelta koulutusbudjetin ja devfridayn muodossa.” -Sakke 

Miksi

Meillä pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi. Arjessa omaan työhön vaikuttaminen näkyy mm. yksilötason päätöksenteossa. Kulttuurissamme jokainen voi vaikuttaa omaan tehtävänkuvaansa, oli kyse ohjelmistoon ja projektiin liittyvistä päätöksistä tai sitten omasta roolista. Kannustamme osallistumaan koko yrityksen kehittämiseen moninaisin tavoin mm. kulttuuritiimityöskentelyllä. Johto on aina avoin keskustelemaan uusista ideoista, jotka vievät tekemistä työntekijöiden haluamaan suuntaan. Osaamisesi ei jää junnaamaan paikoilleen: vuotuinen 1000 euron koulutusbudjetti antaa hyvät avaimet oman osaamisen kehittämiselle. Budjetin voit käyttää parhaaksi katsomallasi tavalla.

Vietämme aikaa yhdessä niin vapaa-ajalla, työssä kuin kouluttautumassakin. Meidät löytää vuosittain ulkomailta OfficeAbroad-tunnelmissa, jossa vietämme viikon niin työn kuin vapaa-ajan merkeissä. Kuukausittainen DevFriday -päivä mahdollistaa työskentelyn sellaisten projektien parissa, joihin ei perusarjessa ole aikaa. Vapaa-ajalla pelaamme sählyä ja sulkkista ja vietämme peli-iltoja.

Kivojen työkavereiden ja toimivan työyhteisön lisäksi meille on kertynyt merkittävä lista etuuksia ja kokeileva kulttuuri tuo kokoajan lisää lisämausteita arkiselle puurtamiselle.

Sinä

  • Sinulla on kokemusta manuaalisesta testaamisesta, mahdollisesti jopa WordPress-sivustojen testaamisesta.
  • Kokemusta projektityöskentelystä.
  • Olet tarkka, järjestelmällinen ja kyvykäs itsenäiseen työskentelyyn.
  • Sinulla on halua kehittää sekä itseäsi että testausprosessia yhdessä muiden testaustiimiläisten kanssa.
  • Pääset testaamisen lisäksi myös kirjoittamaan sivustojen käyttöohjeita ja kouluttamaan asiakkaita sivustojen käytössä.
  • Eduksi katsotaan, jos ymmärrät koodia perustasolla ja sinulla on esimerkiksi opintoja käytettävyydestä takanasi.
  • Myös automaatiotestiosaaminen (end-to-end) katsotaan eduksi mm. Robot Framework, TestingBot, Selenium IDE, Selenium Web Driver, Codeception, Puppeteer, Jest tai vastaavat.

Miten

Arkesi koostuu projektityöskentelystä useissa eri projekteissa muiden asiantuntevien tiimiläisten kanssa. Projekteissa on mukana lisäksesi projektipäällikkö, devaajia sekä suunnittelija. Työpäiväsi koostuvat: WordPress-sivustojen testaamisesta eri päätelaitteilla, sivustojen suorituskyvyn testaamisesta, käyttöohjeiden kirjoittamisesta ja ajoittaisista koulutuksista.

Olet siis varsinaisen testaamisen lisäksi myös valmis pitämään asiakkaalle koulutuksia ja kirjoittamaan sivustojen käyttöohjeita. Kommunikoit sujuvasti tiimin kanssa ja osaat nostaa projektin ongelma kohdat esiin rakentavasti

Testaajana pidät huolen, että hoidat oman tonttisi vastuuntuntoisesti, parhaalla panoksellasi ja kysyt, jos jäät jumiin. Osaat hahmottaa projektin scopen sekä omalta että koko projektin osalta. Olet kiinnostunut saavutettavuusasioista ja mahdollisesti testannutkin, miten testataan saavutettavia verkkopalveluita.

Meillä voit tehdä työt joko Tampereen toimistolta tai etänä sinun valitsemastasi paikasta. Toivomme kuitenkin, että työsuhteen alussa viettäisit mahdollisimman paljon aikaa toimistollamme, jotta voimme taata mahdollisimman laadukkaan perehdytyksen.

Mikäli innostuit lukemastasi ja haluat että olemme sinuun yhteydessä, niin juttele rekrybotin kanssa verkkosivuillamme, tai ota suoraan yhteyttä Essiin puhelimitse tai lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen rekry (a) geniem.com. Hakemukset käsitellään viikolla 32.

Pinterest
Hion Digital Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 2.7.2020 - 31.7.2020
Sijainti: Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Tampere tai etätyö
Linkki: https://www.geniem.fi/testaaja/
Yhteydenotto: essi.wack@geniem.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Hion Digital kotisivut

Tagit

Omat tagit

manuaalitestaus
automaatiotestaus

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä