Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tekninen palveluneuvoja, kokoaikainen, Helsinki

RekryilmoitusHaluaisitko päästä tekemään monipuolisia teknisen tuen tehtäviä osaavan tiimin tukemana? Pystytkö hallitsemaan useita tukitilanteita samanaikaisesti? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tekninen palveluneuvoja!

Etsimme sinua

Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme teknistä palveluneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Clevryn kautta asiakkaalle. Työajat asettuvat arkisin 7-19 välille.

Teknisen palveluneuvojan tehtävään kuuluu työasematukipalvelu teknisessä työasemaympäristössä ja liiketoimintasovellustuessa. Tehtävässä autat asiakkaita kaikissa tietotekniikkaan liittyvissä tukikysymyksissä ja palvelupyynnöissä. Palvelutapahtumat voivat koskea mitä tahansa asiakasympäristössä käytössä olevia ratkaisuja tai sovelluksia. Palveluun kuuluvat vahvasti myös pilvipalvelut, analytiikka, automatisointi ja palveluiden ennustettavuus, ja pääsetkin siis perehtymään myös näihin ajankohtaisiin osaamisalueisiin.

Asiakasyritys on yksi maailman suurimmista ICT-palveluyrityksistä, joka haluaa hakuprosessin keskittämisen vuoksi pysyä anonyymina. Asiakasyrityksen nimi paljastetaan hakijoille haastatteluvaiheessa.

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Pääasialliset tehtävät

 • Teknisen tuen tarjoaminen loppukäyttäjäpalvelussa kaikissa tietotekniikkaan liittyvissä tukikysymyksissä ja palvelupyynnöissä
 • Tapahtumien ja työpyyntöjen vastaanottaminen puhelimitse, palveluportaalin ja chat-palvelun kautta
 • Palvelutapahtumien hallinta, kirjaaminen, neuvonta ja ratkaisu
 • Palvelupyyntöjen välittäminen vastuullisille tuotantotiimeille ja kolmansille osapuolille
 • Erilaiset käyttövaltuushallintatehtävät
 • Loppukäyttäjien informointi palvelupyyntöjen tilasta
 • Asiakaskohtaisen ohjeistuksen ylläpito

Odotamme sinulta

 • Relevanttia koulutaustaa (esim. tietojenkäsittelyn datanomi)
 • Hyvää tietoteknistä osaamista (käyttöjärjestelmät, laiteympäristöt, ohjelmistot ja mobiililaitteet)
 • Erinomaisia asiakaspalvelutaitoja
 • Korkeaa paineensieto- ja organisointikykyä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta yhdessä maailman suurimmassa ICT-palveluyrityksessä
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kannustavan työyhteisön tuen
 • Mahdollisuuden tehdä töitä etänä

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 18.7.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on elokuussa. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Iina Rautio (iina.rautio@clevry.com, 0404875388).

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme 

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. 

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin. 

 

Lisätietoa Clevrystä 

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

Pinterest
Clevry Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 5.7.2021 - 18.7.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/201709?hsLang=fi
Yhteydenotto: Recruitment Manager Iina Rautio (iina.rautio@clevry.com)

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Clevry kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä