Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tekninen arkkitehti

post_image

RekryilmoitusCGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on yli 74 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Haemme nyt kovan tason tekijää osaksi ammattimaista tiimiämme tekemään isoa tuoteliiketoimintaa rakennutun kaupunkiympäristön palveluiden pariin. Tiimi työskentelee sekä isojen että pienten tuotteiden, ratkaisujen ja palveluiden parissa luoden jatkuvasti uutta sekä uudistaen ja kehittäen vanhaa.

Teknisenä arkkitehtinä toimit tuotekehitysorganisaatiossamme sovelluskehitystiimien kanssa tiiviissä yhteistyössä ohjaamassa arkkitehtuurisia ratkaisuja. Teet tuoteomistajien kanssa tiivistä yhteistyötä, jotta ratkaisut vastaavat liiketoiminnan tarpeita ja toimit linkkinä kehittäjien ja liiketoiminnan välissä. Tiimissämme olet mukana ratkomassa aidosti merkittäviä yhteiskunnallisia haasteita. Tiimissä on noin 20 tekijää, pääosin Helsingissä sekä Tampereella. Pääset tekemään yhteistyötä sekä suomalaisten että kansainvälisten asiantuntijoiden kanssa. Pääset rakentamaan kaupunkiympäristön digitalisaatiota ja luomaan uudenlaista liiketoimintaa. Teemme yhteistyötä muun muassa Helsingin ja Tampereen kaupunkien kanssa. Voit työskennellä kaikkialta Suomesta.

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Onnistu kanssamme

Pärjäät roolissa kun sinulta löytyy osaamista tietoarkkitehtuurista ja kyky löytää ratkaisut liiketoiminnan vaatimuksiin. Haluat oppia uutta ja kehittää sekä omia että tiimin toimintatapoja. Kommunikoit luontevasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Director Consulting Delivery Juha Peltola, +358407034430.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 23.5.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 23.4.2021 - 23.5.2021
Tarkennettu
sijainti:
Voit työskennellä kaikkialta Suomesta.
Linkki: https://cgi.njoyn.com/CGI/xweb/XWeb.asp?NTKN=c&clid=21001&Page=JobDetails&Jobid=J0421-1959&BRID=811251&lang=1

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CGI Suomi kotisivut

Tagit

Teknologia

Java

CGI Suomi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä