Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Talouspäällikkö

RekryilmoitusOletko sinä uusi oscarilainen?

Oscar Talousosasto® hakee nyt vahvistusta asiantuntijakaartiinsa tilinpäätöstaitoisesta taloushallinnon ammattilaisesta. Oletko sinä etsimämme asiantuntija?

Etsimme joukkoomme Talouspäällikköä palvelemaan asiakasyritystemme taloushallinnon prosesseja kokonaisvaltaisesti. Oscarilla kehitämme palveluitamme asiakaslähtöisesti tavoitteenamme tehostaa asiakkaiden liiketoimintaa ja tuottavuutta.

Tulet olemaan osa Oscar Talousosaston® monipuolista asiantuntijatiimiä. Oscar Talousosasto® muodostuu HR- ja palkkahallinnon tiimistä sekä taloushallinnon tiimistä ja talousosastollamme on yhteensä 330 vuoden kokemus erilaisista taloushallinnon tehtävistä.

Normaaliin työviikkoosi kuuluu nimettyjen asiakasyritysten taloushallinnon työt, asiakkaan neuvontaa ja yhteisiä palavereja asiakasyritysten asioiden tiimoilta. Kerran viikossa tiimi jakautuu työpajoihin kehittämään sisäistä toimintaa ja prosesseja. Työtilannetsekeissä tarkastellaan tiimin työkuormaa ja varmistetaan esim. lomatuuraukset. Kerran kuukaudessa talousosaston asiantuntijamme kokoontuvat kuulemaan ajankohtaisia asioita tiimin toimintaan liittyen.

Tyypillisimpiä asiakkaitamme ovat suomalaiset pk-yritykset valmistavan teollisuuden, maahantuonnin sekä tukku- ja vähittäiskaupan alalla. Asiakkaammekin arvostavat rentoa tekemisen meininkiä, joten oma persoonasi saa näkyä tekemisessä ja työyhteisössä! Tukenasi työtehtävässä toimii oman tiimisi lisäksi Oscarin tiivis ja auttavainen työyhteisö. 

Kollegan kommentti:

”Työ on monipuolista ja jokainen työpäivä on erilainen. Tämä on työ, jossa oppii melkein joka päivä jotain uutta ja tässä pystyy kehittään itseänsä paremmaksi asiantuntijaksi. Kuukausittaisen kirjanpidon lisäksi teemme konsultoivaa työtä asiakkaille mm. verotuksessa, sisäisessä laskennassa yms.”

Olet meidän puuttuva palanen, kun sinulla on kokemusta itsenäisesti tehdyistä tilinpäätöksistä, kiinnostusta oppia uusia ohjelmia ja innokkuutta sukeltaa myös ERP:n syövereihin. Iso plussa on konsernilaskennan taidot ja Procountor osaaminen.

Oman taustasi ja mielenkiintosi mukaan työnkuvaa ja vastuualueita voidaan räätälöidä vastaamaan omia tavoitteitasi urapolullasi. Oscarilla sinun on mahdollisuus päästä mukaan palveluiden käyttöönottoprosesseihin tai ottaa vastuuta sisäisten kehitysprojektien kautta.

Palkkaus määräytyy osaamisesi pohjalta, alkuvaiheessa rekrytointia pyytäisimmekin sinulta palkkatoivetta. Voit työskennellä joustavien työaikojen puitteissa toimistoiltamme käsin tai etänä oman elämäntilanteesi mukaan.

 

Hae viimeistään sunnuntaina 19.3.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Timo Räsänen, talousosastopalvelut, 0500 78 78 78 (parhaiten tavoitat tiistaina 14.3. klo 8-8.30 tai klo 14-17).

 

Pinterest
Oscar Software Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 3.3.2023 - 19.3.2023
Sijainti: Espoo, Raisio, Tampere
Linkki: https://careers.oscar.fi/jobs/2525479-talouspaallikko
Yhteydenotto: timo.rasanen@oscar.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Oscar Software kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä