Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Taipuva Consulting Oy: Server Specialist

RekryilmoitusTyösopimuksen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen (osa-aikaisuus neuvoteltavissa)

Sijainti: Hämeenkatu 14 C 25, 33100 Tampere

Aloitus: Mahdollisimman pian

Haku-DL: 23.8.2021

Taipuva Consulting Oy on rentohenkinen, sopivalla vauhdilla kasvava asiantuntijayritys, jossa pääset näkemään oman työsi jäljen ja vaikuttamaan kokonaisuuteen. Asiakkaitamme ovat tuotekehitystään tehostavat huipputeknologiayritykset startupeista teollisuuden suurnimiin kuten Valmet, Planmeca ja Murata Electronics. Yrityksellä on toimintaa Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa ja tiimimme koostuu 13 ammattilaisesta. Tutustu meihin lisää täällä: https://www.taipuva.com/.

Taipuva Consulting etsii nyt Server Specialistia Tampereen toimipisteeseen! Pääset perustamaan pilvipalveluita, ylläpitämään servereitä sekä kehittämään palvelininfraa yhdessä kokeneen tiimimme kanssa. Työhön kuuluvat pienet projektit palvelinsiirtojen ja -päivitysten parissa sekä tukipyyntöjen vastaanotto ja ongelmien ratkaisu - palvelimiin ja edustamaamme Siemens Polarion -ratkaisuun liittyen. Kiinnostuksesi mukaan voit ottaa isompaa vastuuta palvelintoiminnastamme, tukipalvelustamme tai suuntautua kohti ratkaisujen suunnittelua. Pienessä yrityksessämme on lokeroinnin sijaan tilaa kehittymiselle. Oman mausteensa tuovat pohjoismainen toimintamme sekä kansainväliset asiakkaat ja maailmanlaajuinen Siemens-verkosto.

Voit olla uraasi aloitteleva tai jo paljon nähnyt asiantuntija. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on kehittymishalusi ja asiakasystävällinen asenne. Saat aluksi perehdytyksen toimintatapoihimme ja Polarion-ratkaisuun, jonka aiempaa kokemusta emme edellytä. Etsimme ensisijaisesti kokoaikaista henkilöä, mutta osa-aikaisuus tai lopputyöprojekti on neuvoteltavissa mikäli olet esimerkiksi viimeistelemässä opintojasi.

Hakijalta edellytämme:

- Relevanttia tutkintoa tai loppuvaiheen opintoja (miel. AMK tai yliopisto)

- Osaamista Linux- ja Windows-servereistä sekä pilvipalveluiden perustamisesta ja web-palvelimista esim. opintojen tai harrastusprojektien kautta

- Asiakaspalveluhenkisyyttä ja itseohjautuvuutta

- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

- Kokemus vastaavista tehtävistä tai IT-tuen toiminnasta

- Osaaminen AWS- tai Azure-ympäristöistä

- Ohjelmointiosaaminen: Java, JavaScript, Python, PHP

- Ruotsin kielen taito

Tarjoamme sinulle:

- Rennon mutta ammattimaisen työympäristön ja koko tiimimme tiiviin yhteistyön

- Panostuksen henkilökohtaiseen osaamiseesi sekä mahdollisuudet oppia osana Siemensin ohjelmistopartneriverkostoa

- Pienen mutta vakaan kasvuyrityksen meininkiä, jossa pääsee seuraamaan läheltä monien eri organisaatioiden toimintaa

- Erittäin viihtyisän toimiston Tampereen ydinkeskustassa ja joustavat etätyömahdollisuudet

- Mahdollisuuden vaikuttaa oman palkkapussin suuruuteen yrityksen palkitsemis- ja osakkuusohjelmien kautta

- Puhelinedun ja liikunta-/kulttuurisetelit

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Taipuva Consulting Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si PDF-tiedostoina viimeistään 23.8.2021 osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/91841/create/. Kerrothan myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Taipuva Consulting Oy:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.taipuva.com/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Rajalahti (+358 50 307 1210, anni.rajalahti(at)atalent.fi) ma 16.8. klo 14-15 sekä pe 20.8. klo 10-11.

Pinterest
aTalent Recruiting logo

Tietoja

Hakuaika: 10.8.2021 - 23.8.2021

Lisätietoa

Yritysprofiilii aTalent Recruiting kotisivut

Tagit

Teknologia

Linux
Windows

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä