Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sovelluskehittäjä ServiceNow kehitykseen

post_image

RekryilmoitusCSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy tuottaa monipuolisia tietoliikennepalveluja osana kansallista tutkimusjärjestelmäämme. Haemme nohevaa ja oppimishaluista sovelluskehittäjää osaksi ketterän kehityksen tiimiä ylläpitämään ja kehittämään CSC:n ServiceNow ympäristöä. Osana dynaamista tiimiä pääset kehittämään monipuolisesti uusia toiminnallisuuksia ja digitalisoimaan yhtiömme prosesseja. 

Job requirements

ServiceNow-osaaminen ei ole välttämätöntä. Kokeneet kehittäjämme perehdyttävät sinut ServiceNow-kehitykseen kunhan sinulta löytyy oma-aloitteisuutta, ohjelmointitaitoja, kiinnostusta oppia uusia asioita, dokumentaatiotaitoja, ohjelmisto-/sovelluskehittäjän koulutus tai työkokemusta alalta.

Eduksi katsomme javascript ohjelmointiosaamisen, tietokantaosaamisen, tietojärjestelmäintegraatio-osaamisen, tietämyksen palvelunhallintaprosesseista (Esim. ITIL tai FitSM), soveltuvan tutkinnon suorittamisen ja tietysti ServiceNow-osaaminen on plussaa.

Henkilö voidaan palkata joko Espoon tai Kajaanin toimipisteeseen. Lisäksi meillä on joustavat etätyömahdollisuudet. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Niemi (janne.niemi(at)csc.fi), puh: +358 9 457 2008. Hae viimeistään 7.2.2023.

Pinterest
CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy  logo

Tietoja

Hakuaika: 30.11.-1 - 7.2.2023
Linkki: https://www.csc.fi/toihin-csc-lle
Yhteydenotto: rekry@csc.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CSC - Tieteen tietotekniikan keskus kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä