Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Software Developer

post_image
Rekryilmoitus

Etsimme kokenutta kehittäjää, joka toteuttaa käyttäjälähtöisesti toimivia ratkaisuja, joilla on erinomainen käytettävyys - visuaalisuutta unohtamatta!


Oscar Software Oy on toiminnanohjausjärjestelmien kehitykseen ja erilaisten liiketoimintapalvelujen tarjontaan erikoistunut ohjelmistopalveluyritys. Monipuolisten toiminnanohjausratkaisujen lisäksi Oscar tarjoaa yrityksille taloushallinto- ja HR-palveluita, sekä verkkokaupan ohjelmistoja ja verkkoliiketoiminnan palveluita. Oscarin tarjoamat ratkaisut ja palvelut muodostavat yhtenäisen liiketoiminta-alustan.

Liiketoiminta-alustan toiminnot keskustelevat keskenään reaaliaikaisesti mahdollistaen tiedon ajantasaisuuden. Oscarin laajaan asiakaskantaan kuuluu eri alojen pk-yrityksiä sekä erikoisasiantuntijoista koostuva kumppaniverkosto, joka mahdollistaa moderneimman teknologian hyödyntämisen tuotekehityksessä, sekä kattavan tuotevalikoiman tarjoamisen palvelemaan asiakkaiden muuttuvia tarpeita. Oscar Software Oy on perustettu 2005, liikevaihto on n. 11M€ ja Oscarilla työskentelee yli 150 asiantuntijan yhteisö.  

Oletko sinä uusi oscarilainen?

R&D-yksikkömme etsii yritysjärjestelmien kehittämisen pariin uutta tekijää,

Software developer

Tuotekehitystiimissämme pääset mukaan luomaan uusia ratkaisuja liiketoiminta-alustaan asiakasyritystemme käyttöön. Kehitämme ratkaisuja asiakaslähtöisesti tavoitteenamme tehostaa asiakkaan liiketoimintaa ja tuottavuutta. Osana Oscarin tuotekehitystä pääset kehittämään sekä itseäsi että asiakkaille tarjoamiamme ratkaisuja.?

Tehtävässäsi pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan ratkaisuja, joiden backend on toteutettu Javalla ja frontend moderneilla JavaScript -frameworkeilla sekä web-tekniikoilla. Tulet työskentelemään web-tiimissämme, jossa kehitetään web-pohjaisia tuotteitamme. Työtäsi tukee kehitteillä oleva yrityksen laajuinen Design System, sekä panostuksemme laadunvarmistukseen ja automaatiotestaukseen. 

R&D:ssä työskentelemme pienehköissä tiimeissä ketterien kehitysmenetelmien mukaisesti. Tiimimme eivät työskentele eristyksissä muista tiimeistä, vaan työtehtävissäsi saat työskennellä laajasti muiden oscarilaisten kanssa. 

Työtehtävä voi painottua frontendiin tai backendiin, ja työtehtävää voidaankin räätälöidä oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Voit myös toimia täysiverisenä full stack -kehittäjänä. Suhtaudut intohimoisesti oman osaamisesi ja työsi jäljen jatkuvaan kehittämiseen. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden ottaa tuotearkkitehdin rooli haltuun.

Mitä toivomme Sinulta?

Olet kehittäjä, joka haluaa toteuttaa käyttäjälähtöisesti tehokkaita ja toimivia yritysjärjestelmiä, joilla on erinomainen käytettävyys - visuaalisuutta unohtamatta. Omaat kokemusta web-pohjaisten järjestelmien kehittämisestä ja sinulta löytyy kokemusta Javasta, Vuesta tai jostakin muusta modernista frontend JavaScript-frameworkista ja SQL:stä. Työn haltuun ottamista edistää Spring Framework- ja Node.js -osaaminen. 

Miksi Oscar?

Meiltä saat monipuolisen tuotekehitystehtävän yritysjärjestelmien kehittämisen parissa ja tehtävänkuvan, jonka painopisteitä on mahdollista räätälöidä oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Meillä on mahdollista jatkuvasti kasvattaa omaa ammattitaitoa haluamaasi suuntaan. Meillä on myös innostava, rento ja auttamishaluinen joukko kollegoita. 

Haluamme yrityksenä kasvaa ja kehittyä, ja sinulla on mahdollisuus olla mukana kehityksessämme. Meillä on omat tuotteet ja palvelut, joita kehitämme jatkuvasti eteenpäin. Viemme eteenpäin myös suomalaisen pk-sektorin digitalisaatiota. Sinä pääset osaksi tätä kehittämistyötä.

Toki meiltä löytyy myös mahdollisuus joustaviin työaikoihin ja etätyömahdollisuus. 

Rekrytointi ja tehtävään hakeminen:

Työn aloitusajankohta on sopimuksen mukaan ja sovitaan joustavasti oma tilanteesi huomioiden. 

Mikäli yllä oleva kuvaus sykähdytti, klikkaa itsesi hakuun mukaan viimeistään 03.12.2022. Sitä kautta voit päästä mukaan paljon kehuttuun perehdytysprosessiin ja osaksi rentoa ja kehittymishaluista porukkaa.

Rekrytointi etenee kolmen vaiheen kautta. Ensin tapaat tiimin esihenkilön, tämän jälkeen on liiketoiminnan edustajien tapaaminen ja kolmantena sinulla on tilaisuus jutella tulevan tiimisi kanssa. Ilmoitamme kaikille hakijoille jatkosta mailitse tai puhelimitse heti kun mahdollista. 

Palkkataso neuvotellaan lopullisen tehtävänkuvan mukaan, ja siihen vaikuttaa oma kokemuksesi ja osaamisesi. Mikäli mahdollista, lisää mielellään jo hakemuksen yhteyteen oman palkkatoiveesi. 

 Lisätietoja tehtävästä antaa:

  • Development Lead Reini Valtanen, Reini Valtanen / 040 8678450 / reini.valtanen@oscar.fi 
  • Parhaiten Reinin saa puhelimitse kiinni 23.11. klo 14-15 ja 1.12. klo 12-13.
  • Saat ehdottomasti myös verkostoitua oscarilaisten kanssa LinkedIn:n kautta! 
Pinterest
Oscar Software Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 22.11.2022 - 3.12.2022
Linkki: https://careers.oscar.fi/jobs/2184658-software-developer
Yhteydenotto: reini.valtanen@oscar.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Oscar Software kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

Node.js
Java
Javascript

Omat tagit

Oscar Software

Oscar Software Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Oscar Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä