Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sisua Digital Oy: RPA Developer

RekryilmoitusTyösopimuksen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen

Työaika: 37,5 h / vko

Sijainti: Keskuskatu 8 b, 00100 Helsinki

Aloituspäivä: Mahdollisimman pian, sovittavissa

Haku-DL: 25.11.2021

Sisua Digital on kansainvälinen kasvuyritys, joka keskittyy tarjoamaan älykkäitä automaatioratkaisuja sekä niiden ylläpitopalveluita asiakkailleen niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Sisua Digital oli mukana tuomassa ohjelmistorobotiikkaa Suomeen vuonna 2014 ja on siitä asti toiminut automaatioratkaisujen pioneerina. Viimeisen viiden vuoden aikana Sisua Digital on tehnyt ohjelmistorobotiikan käynnistys- ja ylläpitoprojekteja yli 80 asiakkaan kanssa sekä Suomessa että ulkomailla. Kasvua haetaan sekä Suomessa että kansainvälisesti, ja tällä hetkellä Sisua Digital toimiikin Suomen lisäksi Etelä-Amerikassa sekä Kaakkois-Aasiassa. Yrityskulttuurin keskiössä on kannustava ja joustava työilmapiiri ja halu tukea kaikkien tiimiläisten ammatillista kasvua.

Haemme nyt RPA Developeria osaksi Sisua Digitalin kasvavaa kansainvälistä tiimiä vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävässä pääset osaksi 10 hengen kehitystiimiä, jonka tehtävänä on ratkoa asiakkaiden liiketoiminnallisia haasteita älykkäiden automaatioratkaisujen avulla. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja täyden tuen asiantuntevalta tiimiltä, joka perehdyttää sinut automaatioiden toteutukseen läpi linjan.

RPA Developerina pääset osallistumaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin aina määrittelystä tuotantoon ja ylläpitoon asti. Tulet käyttämään työssäsi RPA-työkaluna mm. UiPathiä, joka on alansa johtava teknologia maailmassa. Tehtävässä pääset pureutumaan asiakkaiden liiketoiminnallisiin haasteisiin alusta asti ja tarjoamaan itsenäisesti niihin ratkaisuja. Automaatioalan kehittyessä vauhdilla, sinulla on mahdollisuus olla mukana uusien palveluiden konseptoinnissa ja kehittämisessä, ottaa suurempaa teknistä vastuuta asiakasprojekteissa tai toimia projektipäällikkönä.

Toivomme, että omaat asiakaslähtöisen asenteen ja vahvat ongelmanratkaisutaidot. Keskustelet mielelläsi asiakkaiden kanssa ja pyrit toimivimpaan mahdolliseen lopputulokseen, jolla parannetaan asiakkaan liiketoimintaprosesseja. Toivomme sinulla olevan aiempaa työkokemusta automaatioiden kehittämisestä tai muutoin vahva tekninen osaamistausta ja halua kehittyä automaatioalan ammattilaiseksi.

Hakijalta odotetaan:

- Työkokemusta tekniseltä alalta

- Aiempaa kokemusta tai kiinnostusta automaatioiden suunnittelusta ja kehittämisestä esimerkiksi UiPath-teknologialla

- Ohjelmointiosaamista (esim. Python, C#, VB tai SQL)

- Itsenäistä työskentelyotetta ja ongelmanratkaisutaitoja

- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan kokemus ja osaaminen seuraavista:

- Robot Framework ja Power Automate

- Pilvialustat (esim. Azure)

- Integraatiorajapinnat

Tarjoamme sinulle:

- Mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kansainvälisessä kasvuyrityksessä

- Projekteja mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa sekä mahdollisuuden työskennellä kansainvälisissä projekteissa Vietnamin ja Chilen tiimien kanssa

- Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi älykkään automaation ja koneoppimisen parissa ja kasvaa projektipäällikön tehtävään

- Työyhteisön, jossa panostetaan ammatilliseen kehittymiseen ja yksilöllisiin urapolkuihin

- Asiantuntevan ja kannustavan tiimin tuen

- Joustavat työajat ja etätyökäytännöt

- Viihtyisät työtilat Helsingin keskustassa

- Kattavat henkilöstöedut

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Sisua Digital Oy:n työntekijäksi.

Herättikö tehtävä mielenkiintosi? Lähetä CV:si PDF-muodossa tai LinkedIn-profiilisi viimeistään 25.11.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/103439/create/. Voit liittää halutessasi mukaan hakemuskirjeen tai linkin GitHub-profiilisi. Kerrothan myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Sisua Digitalista voit lukea lisää osoitteessa https://sisuadigital.com/. Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Tiina Särkisilta (+358 50 553 7758, tiina.sarkisilta(ät)atalent.fi).

Pinterest
aTalent Recruiting logo

Tietoja

Hakuaika: 11.11.2021 - 25.11.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://atalent.fi/open-position/rpa-developer-2
Yhteydenotto: tiina.sarkisilta@atalent.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii aTalent Recruiting kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistorobotiikka

Toimialakokemus

IT

Teknologia

C#
Python

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä