Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Service Desk Specialist, vakituinen, Elisa Oyj

RekryilmoitusOletko asiakaspalveluhenkinen ja valmis auttamaan yritysasiakkaita teknisissä haasteissa? Löytyykö sinulta luonnetta ratkoa ongelmia ja intoa saada hommat hoidettua? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Service Desk Specialist!

Etsimme sinua

Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme Elisa Oyj:lle Service Desk Specialistia vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Kallioon Kaarlenkadulle. Tehtävä on kokoaikainen ja alkuun työllistyt Clevryn kautta Elisalle. Töitä tehdään arkisin pääsääntöisesti toimistoaikoina, mutta myös ajoittain iltavuorot klo 21 saakka ovat mahdollisia. Tehtävä alkaa joustavasti heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävässä toimit yritysasiakkaiden tukena tietojärjestelmien, laitteistojen ja mobiililaitteiden kanssa. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden kehittyä asiakaspalvelussa ja teknisen tuen antamisessa puhelimitse, sähköpostitse ja tikettijärjestelmän kautta. Etsimällämme henkilöllä tulisi olla jo väh. vuoden verran kokemusta IT-tuen tehtävistä. 

Asiakasyritys

Elisa Oyj on suomalainen tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden markkinajohtaja. Elisan toimiala elää jatkuvassa muutoksessa digitalisoitumisen myötä ja vaikuttaa ihmisten työn sisältöön, työtapoihin, johtamiseen, työvälineisiin ja työympäristöön. Yrityksen visio on tulla arvostetuksi kansainväliseksi digitaalisten palveluiden tarjoajaksi ja erinomaisuuden esimerkiksi. Lisätietoja Elisasta voit lukea täältä: https://elisa.fi/

Pääasialliset tehtävät

  • Autat asiakasta tietojärjestelmiin, laitteistoihin ja mobiililaitteisiin liittyvissä ongelmissa
  • Annat tukea sähköpostitse sekä muiden sähköisten palvelukanavien kautta

Odotamme sinulta

  • Aikaisempaa relevanttia työkokemusta IT-tuen parista
  • Microsoft -käyttöjärjestelmien ja -teknologioiden / MAC-työasemien tuntemusta
  • Jotakin käyttökokemusta Active Directorystä
  • Palveluhenkisyyttä ja kykyä ajatella asiakaslähtöisesti

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden kehittyä teknisellä alalla
  • Paikan kehittää teknisiä asiakaspalvelutaitojasi
  • Hyvän perehdytyksen tehtävään
  • Erinomaisen työympäristön ja työtiimin

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 11.11.2021, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Tiia Mäenpää (tiia.maenpaa@clevry.com

Hae tehtävään tästä linkistä: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/236204?hsLang=fi

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme 

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. 

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin. 

 

Lisätietoa Clevrystä 

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

Pinterest
Clevry Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 28.10.2021 - 11.11.2021
Linkki: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/236204?hsLang=fi
Yhteydenotto: tiia.maenpaa@clevry.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Clevry kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä