Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior WordPress -devaaja

post_image

RekryilmoitusKutkuttelevatko uudet työmahdollisuudet ja haluat viedä oman osaamisesi seuraavalle levelille? Lähde rakentamaan Suomen laajimpia WordPress-sivustoja yhdessä 18 muun WordPress-devaajan kanssa!

Me

Meitä on yhteensä 58 geniemiläistä, joista “kooditaidetta” luo 40 hengen jengi. Geniemiläisiä löytyy Tampereelta, pääkaupunkiseudulta, Vaasasta, Lahdesta, Hämeenlinnasta ja Ruotsista. Päätoimipisteemme sijaitsee Tampereella ja minitoimistomme Vaasassa. Olemme olleet mukana sadoissa WordPress projekteissa ja tuoreinta kädenjälkeämme ovat mm. Vaasa.fiRavintola.fi ja Hyvakysymys.fi. Kehitämme WordPress-sivustoja pääsääntöisesti Docker-ympäristössä. Osallistumme aktiivisesti WordPress-yhteisön toimintaan ja olemme julkaisseet mm. DustPress-sovelluskehyksen, joka tekee WordPress-teemojen kehittämisestä mieluisaa ja tehokasta.

Me työskentelemme jatkuvasti kehittyvässä, rennossa, nuorekkaassa, ja kunnianhimoisessa työyhteisössä jossa jokaista arvostetaan yksilönä. Meille työntekijät ja heidän hyvinvointinsa on ykkösasia. Huolehdimme, että töihin on kiva tulla ja kaikki viihtyvät.

Miksi Geniemille

Nykyisissä hommissa riittää hyvin tekemistä. Mikäli vielä voitamme tarjouksia, on tilanne se etteivät kädet enää riitä. WordPress-puoli on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä osa liiketoimintaamme ja vuoden 2020 aikana tavoite on kasvattaa tiimin senior-kehittäjien määrää neljällä.

Meillä kukin “etsii” oman paikkansa työyhteisössä hyödyntäen omia vahvuuksiaan ja mielenkiinnon kohteitaan. Omaan työhön vaikuttaminen näkyy mm. yksilötason päätöksenteossa; oli kyse ohjelmistoon ja projektiin liittyvistä päätöksistä tai sitten omasta roolista. Kannustamme osallistumaan koko yrityksen kehittämiseen moninaisin tavoin mm. kulttuuritiimityöskentelyllä. Johto on aina avoin keskustelemaan uusista ideoista, jotka vievät tekemistä työntekijöiden haluamaan suuntaan.

Geniemillä pääset myös halutessasi osallistumaan open source -projektien kehittämiseen. Kaikki itse kehittämämme työkalut ja lisäosat WordPressiin ovat vapaata lähdekoodia, ja kehittämistä ja ylläpitoa riittää niin ACF Codifierissa, DustPressissa, Geniem Rolesissa kuin RediPressissäkin.

Sinä

  • Olet nähnyt jo paljon WordPress-maailmaa: Luovinut läpi haastavien projektien, onnistunut toteuttamaan asiakkaan toiveita ja ratkonut alussa mahdottomalta tuntuvia ongelmia
  • Tulet työskentelemään: PHP, WordPress, MySQL/MariaDB, moderni HTML, CSS, JavaScript/jQuery, git ja Docker.
  • Pääset oppimaan myös seuraavia, mikäli et niitä jo osaa: Redis, SASS, ES6 ja Webpack, RediSearch
  • Haluat jakaa omaa osaamistasi ja tukea meidän junior-kehittäjiä sekä olla mukana kehittämässä WordPress-liiketoimintaamme
  • Et malta odottaa, että saat hyppysiisi meidän DustPress-sovelluskehyksen!
  • Olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä sekä reippaasta työn tekemisestä.
  • Saat palkkaa 3700 – 4500€ / kk + hyvät edut + vuosibonus + mahdollisuuden osallistua myöhemmin järjestettävään osakeantiin.

Miten

Arkesi koostuu projektityöskentelystä asiakkuustiimissä muiden asiantuntevien devaajien kanssa. Lisäksi tiimiin kuuluu projektipäällikkö sekä designeri. Meillä voit tehdä työt joko Tampereen toimistolta, kun tilanne sen sallii, tai etänä sinun valitsemastasi paikasta.

Senior-kehittäjänä pidät huolen, että projekti onnistuu teknisesti, hahmotat koko scopen ja huolehdit arkkitehtuurista. Olet tukena tiimin muille devaajille ja osallistut laadunvalvontaan.

Projektitiiminä ymmärrätte asiakkaan tahtotilan ja kommunikoitte suoraan asiakkaan kanssa.

Työn onnistumisen kannalta meille on tärkeää että huolehdit omasta tontistasi, kysyt kun jäät jumiin ja arvostat asiakkaita yhtä lailla kun työtovereitasikin.

Mikäli innostuit lukemastasi ja haluat että olemme sinuun yhteydessä, niin juttele rekrybotin kanssa, tai voit ottaa suoraan yhteyttä Essiin puhelimitse tai lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen rekry (a) geniem.com. Yhteystiedot ja rekrybotin löydät sivuiltamme. Yhteydenotot käsitellään tulojärjestyksessä ja teemme palkkauspäätöksen heti sopivan henkilön löydyttyä.

Pinterest
Hion Digital Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 2.7.2020 - 10.12.2020
Sijainti: Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Tampere tai etätyö
Linkki: https://www.geniem.fi/senior-wordpress-devaaja/
Yhteydenotto: essi.wack@geniem.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Hion Digital kotisivut

Tagit

Teknologia

WordPress

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä