Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior Storage Administrator

post_image

RekryilmoitusCGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on yli 74 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Senior Storage Administrator

Me olemme Multi-Client Cloud Platforms-tiimi, ja haemme nyt joukkoomme kokenutta SAN-verkkojen ja Storage-palveluiden asiantuntijaa työskentelemään asiakkaidemme jatkuvien palveluiden parissa. Asiakkainamme on sekä kotimaisia että kansainvälisiä yrityksiä, joiden käyttämiä palveluita olemme toteuttamassa.

Työtehtäviin kuuluvat mm. SAN-verkon kehittäminen, dokumentointi ja operointi; kehityssuunnitelmaan liittyvien hankintojen valmistelu; Storage ympäristöjen kehittäminen, dokumentointi ja operointi; ongelmanselvitys yhdessä CGI:n omien ja laitetoimittajien asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi tehtävään kuuluvat fyysiset laiteasennukset ja konfigurointi sekä tarvittaessa laitekaapeloinnit.

Tehtävä tarjoaa monipuolisen näkyvyyden niin pienten kuin suurtenkin asiakkaiden kriittisten palvelualustojen toteutukseen. Tiimissämme on n. 20 kokenutta asiantuntijaa, ja teemme yhteistyötä myös muissa tiimeissä infra-asiantuntijoiden kanssa. Tiimistämme löytyy moninaista osaamista virtualisoinnista palvelinhallintaan. Tiimimme hyvä yhteishenki näkyy aktiivisessa tiedon jakamisessa ja toisten auttamisessa. Järjestämme myös vapaamuotoisia yhteistä ajanviettoa hyvän yhteishengen ylläpitämiseksi, myös virtuaalisesti!

Tarjoamme monipuoliset kouluttautumismahdollisuudet ammattitaitosi jatkuvaan kehittämiseen sekä laajentamiseen.

Tehtävän sijaintipaikka on Helsinki.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.

Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Menestyäksesi kanssamme sinulla tulisi olla:

•Vähintään 5 vuoden kokemus SAN verkon kehittämisestä ja vaativasta operoinnista

•Vähintään 5 vuoden kokemus storage palveluiden kehittämisestä ja vaativasta operoinnista

•Vähintään 5 vuoden kokemus ympäristön dokumentoinnista

•Vähintään 3 vuoden kokemus ongelmanselvityksessä monitoimittajaympäristössä

•Kokemusta fyysisitä laiteasennuksissa konesaliympäristöissä

•Kokemusta tikettipohjaisesta ympäristön hallinnasta

•Kommunikoit luontevasti suomeksi ja englanniksi ja sinulta löytyy tehtävään soveltuva koulutus.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Kauppinen, +358 40 8248855 seuraavina ajankohtina:

19.4 klo 14-16

23.4 klo 14-16

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 12.5.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 13.4.2021 - 13.5.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://cgi.njoyn.com/CGI/xweb/xweb.asp?CLID=21001&page=jobdetails&JobID=J0121-2446&lang=1

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CGI Suomi kotisivut

CGI Suomi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä