Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Senior Service Manager

post_image

RekryilmoitusAsiakaskokemuksen asiantuntija, palveluhallinnan päällikkö - etsitkö seuraavaa paikkaasi loistaa? We’re at your service!

Ohjelmistoliiketoimintamme kasvaa vauhdilla ja tarjoaa uusia mahdollisuuksia mielenkiintoisessa markkinassa. Etsimme nyt kokenutta palvelupäällikköä tuottamaan erinomaisia asiakaskokemuksia jatkuvan palvelun asiakkaillemme.

Meillä pääset kartuttamaan johtamistaitojasi ja teknologiaosaamistasi kasvavan digiyrityksen matkassa osana lämminhenkistä työyhteisöä ja arvojohdettua työkulttuuria. Kollegoiksesi saat liiketoiminnan, automaation ja pilvipalveluiden kehittämisen kokeneita konkareita. Oletko valmis hyppäämään mukaan kyytiin?

Mitä tulet tekemään

 • Vastaat nimettyjen asiakkuuksiesi kehityksestä, palveluhallinnasta, onnistuneesta asiakaspalvelusta ja lisämyynnistä. Toimit avainroolissa merkittävien asiakkaidemme bisneskriittisten järjestelmien parissa edistäen asiakkaan liiketoimintaa moderneilla työkaluilla ja menetelmillä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaan edustajien sekä Efiman sisällä konsulttien, team managereiden sekä asiakkuus- ja palvelujohtajien kanssa.
 • Johdat asiakkuuksia asiakashoitomallin ja asiakassuunnitelman mukaisesti. Myös toimitus- ja palvelutiimin töiden sekä ihmisten johtaminen on osa ydinosaamistasi.
 • Viestit huomionarvoisista asioista niin asiakkaidesi suuntaan kuin myös sisäisesti erityisesti muutoshallinnan ja asiakkuuksien erityispiirteiden osalta. Raportoit ja laskutat asiakkuutesi kuukausittain.
 • Loistat erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamisessa. Huolehdit siitä, että asiakkaasi ovat tyytyväisiä ja tuot omalla panoksellasi lisäarvoa tuottamiimme palveluihin. Käsittelet asiakaspalautteen ja hallitset jatkokehityshankkeita omissa asiakkuuksissasi.

Mitä tuot meille

 • Kokemusta ja näkemystä – Olet asiakas-/palvelunhallinnan osaaja, jolla on kokemusta ja näyttöjä ohjelmistopalvelujen johtamisesta suurasiakkaiden parissa. Ymmärrät liiketoimintaa ja olet ansainnut kannuksesi toiminnan kehittämisessä. Arvostamme Microsoftin liiketoimintaratkaisuiden (Dynamics 365, Power Platform, Data Platform) tuntemusta.
 • Johtamistaitoja – Esimerkilläsi johtaen ohjaat ja innostat palvelutiimiä tuottamaan asiakkaillemme erinomaista palvelua ja alan parhaita asiakaskokemuksia. Pidät yllä onnistumisten ilmapiiriä sekä varmistat, että yhdessä määritetyt tavoitteet saavutetaan. Esihenkilövastuita rooli ei kuitenkaan sisällä, joten saat keskittyä palvelupäällikön työhön.
 • Kokonaisuuden hallintakykyä – Työskentelet järjestelmällisellä ja positiivisen jämäkällä otteella pitäen langat käsissäsi ja kokonaisuuden hanskassa. Olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin, otat ja jaat vastuuta ja kykenet priorisoimaan tehtäviä tehokkaasti. Sinulla on kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia mutta tahtoa pureutua myös yksityiskohtiin.
 • Halua kehittyä ja kehittää - Motivoidut toiminnan jatkuvasta kehittämisestä, ja olet kiinnostunut kehittämään myös itseäsi liiketoiminnan kasvun mukana. Tiimin toimintatavat ja hyvä yhteistyö ovat sinulle tärkeitä asioita - pidät työkavereiden kanssa sparraamisesta ja oman osaamisesi jakamisesta.

Mitä me tarjoamme sinulle

 • Maailmanluokan tuotteet, palvelut ja asiakkaat – Valikoimamme on laadukas kokonaisuus IT-maailman globaalisti kasvavia huipputuotteita ja loistavaa asiakaspalvelua sekä palvelukonsepteja. Asiakkuudenhoitomallimme keskiössä on jatkuva kehittäminen. Asiakkaamme ovat pääasiassa suomalaisia, osin hyvinkin kansainvälisiä, suuria ja keskisuuria toimijoita, joiden liiketoimintoihin perehtyessäsi pääset samalla keräämään arvokasta osaamispääomaa.
 • Ainutlaatuisen yrityskulttuurin – Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä. Tämän linkin takaa löydät efimalaisia uratarinoita, jotka raottavat kulttuuriamme lisää.
 • Joustavuutta ja hyvinvointia – Satsaamme paljon yrityskulttuuriimme, työhyvinvointiin ja työelämän joustoihin. Sinulla, kuten jokaisella efimalaisella, on mahdollisuus sovittaa arki joustavasti mieleiseksesi. Työskentelemme hybridimallin mukaisesti sekä etänä että toimistoillamme Helsingin ydinkeskustassa Kaivopihalla tai Tampereen Tulli Business Parkissa. Hyvinvoinnin varmistamiseksi tarjoamme henkilöstöllemme toki myös kattavat edut ja vakuutukset.

Mitä seuraavaksi

Ota rohkeasti askel kohti parempaa (työ)elämää ja lähetä meille hakemuksesi, CV:si tai LinkedIn-profiilisi oheisen linkin kautta 8.4.2024 mennessä.

Mikäli sinulla on mielessäsi kysymyksiä rooliin tai tekemiseemme liittyen, ota oitis yhteyttä Samiin:

Sami Sipiläinen

Customer and Service Director

0400 789 992

sami.sipilainen@efima.com

Pinterest
Efima Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 24.3.2024 - 8.4.2024
Sijainti: Helsinki, Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Etätyö/hybridityöskentely onnistuu joustavasti
Linkki: https://emp.jobylon.com/jobs/229746-efima-service-manager/
Yhteydenotto: sami.sipilainen@efima.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Efima kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

IT service management
change management
customer experience management

Efima Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Efima kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä