Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Security Specialist

post_image

RekryilmoitusToimintamme kasvaa ja etsimme nyt uusia kyberturvallisuuden ammattilaisia joukkoomme! Me CGI:n Cyber Security Centerissä autamme kumppaneitamme tunnistamaan riskit, rakentamaan turvallisia ratkaisuja sekä toimimaan turvallisesti puolustautumalla nykyisiä ja tulevia kyberturvallisuusuhkia vastaan. Toteutamme monipuolisia ratkaisuja asiakkaillemme mm. SOC-palvelun, Pilvipalveluiden turvaamisen, EDR-teknologioiden, haavoittuvuushallinnan ja tehdasautomaatiojärjestelmien turvallisuuden alueella.

Meillä CGI Cyberissä on jo yli sata osaajaa Suomessa ja nyt olisi paikka tarjolla erityisesti SOC-palveluita, pilvipalveluiden teknistä tietoturvaa & SIEM-kenttää tuntevalle tekijälle Security Operations-tiimiin – oletko se juuri sinä? Tässä roolissa tulet työskentelemään asiantuntijana ja/tai arkkitehtina tietoturvapalveluiden asiakastoimituksissa. Työskentelet itsenäisesti ja osana tiimiä, joka tuottaa korkealaatuisia teknisen tietoturvallisuuden jatkuvia asiantuntijapalveluita asiakkaillemme. Vastuullasi on ymmärtää teknisen tietoturvapalvelun osia ja niiden vaikutuksia kokonaisuuteen, sekä suunnitella ja toteuttaa palveluita ja teknisiä ratkaisuja asiakkaille, erityisesti SOC-palveluiden käyttöönottoon sekä pilvipalveluiden tietoturvakomponenttien integrointiin liittyen. Ihanteellisesti osaat itsenäisesti suunnitella ja toteuttaa integraatioita eri teknologioiden välillä esim. Python-skripteillä.

Tulevassa tehtävässäsi pääset vaikuttamaan tietoturvapalveluidemme kehittymiseen sekä teknisellä että prosessitasolla. Tehtävässä sinulla tulee olemaan laaja näkyvyys erilaisten asiakkaidemme ympäristöihin ja niihin liittyviin haasteisiin, sekä mahdollisuus kehittyä teknisen tietoturva-alan erityisosaajaksi huipputiimimme tukemana. Meillä on jo ennestään loistava ja yhteen hiileen puhaltava joukko innostuneita tietoturvan huppuosaajia, johon etsimme nyt lisävahvistusta ja osaamista. Työskentelypaikkasi on Helsinki.

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Onnistu kanssamme

Pärjäät roolissa, kun sinulta löytyy kokemusta erilaisista tekniseen tietoturvallisuuteen liittyvistä toteutuksista. Sinulta löytyy vahvaa osaamista ja kokemusta erityisesti SOC-palveluista, tietoturva-automaatiosta, SIEM-järjestelmistä sekä pilvipalveluiden tietoturvaratkaisuista. Teknisten ratkaisuiden lisäksi ymmärrät liiketoiminnan tarpeet ja vaikutuksen tietoturvaratkaisujen valintaan. Osaat soveltaa liiketoiminnan tarpeet konkreettisiksi tietoturvaratkaisuiksi. Pystyt kommunikoimaan eri sidosryhmien kanssa, niin teknisten asiantuntijoiden kuin ylimmän johdonkin kanssa. Olet yhteistyökykyinen ja tiimityöskentely käy sinulta luontevasti.

Sinulta löytyy rooliin sopiva korkeakoulututkinto ja kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Arttu Leppälä (Director, Security Operations) 11.3. saakka ja 22.3. eteenpäin: +358401724096.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 4.4.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Tehtävään tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 5.3.2021 - 4.4.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://cgi.njoyn.com/cgi/xweb/xweb.asp?clid=21001&page=jobdetails&jobid=J0221-3167&BRID=EX796204&SBDID=1&LANG=1

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CGI Suomi kotisivut

CGI Suomi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä