Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SAP WM/MM Consultant

RekryilmoitusCGI on ensimmäisiä uuden sukupolven SAP-ratkaisujen toimittajia Suomessa ja perinteisten ratkaisuiden rinnalla olemme edelläkävijä S/4HANA –teknologiassa sekä raportoinnissa. Kun SAP-alueemme kasvaa entisestään, etsimme uusia osaajia menestymään kanssamme.

Työhösi sisältyy SAP WM/MM osa-alueen konsultointi tehtävät. Vastaat materiaalihallintoon ja varastohallintaan liittyvistä tehtävistä. Toimit pienkehitys- sekä sovellustukitehtävissä olemassa oleville asiakkuuksille ja osallistut projekteihin sekä tarjoustyöskentelyyn omalla osaamisalueellasi.

Kanssasi työskentelee laaja, asiantunteva ja ketterä SAP-osaajien verkosto, jonka kanssa pääset kehittämään ja ylläpitämään niin ratkaisuja asiakkaillemme kuin kehittämään myös omaa osaamistasikin. Toimit osana SAP-osaajiemme huipputiimiä, jossa henkilökohtaiseen urakehitykseesi panostetaan.

Meille viihtymisesi on tärkeää ja työskentely kanssamme on joustavaa. Työtä voit tehdä kaikissa CGI-kaupungeissamme.

Tarjoamme sinulle

Jos omannäköisen uran rakentaminen kiinnostaa, olemme sinulle oikea paikka. Vaihtelevat projektit ja urakiertomahdollisuudet talon sisäisen Head Hunting -tiimin avulla takaavat sen, että pääset kehittymään siinä, mikä sinua eniten kiinnostaa. Matkallasi saat seuraa lähes 4000 huippuammattilaisesta: ei ole sellaista teknologiaa tai toimialaa, jota emme tuntisi. Osaamisemme on alan huippua ja saat ympärillesi ammattitaitoiset kollegat, joiden kanssa sparrailla. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa. Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Merkityksellisen työn päälle CGI Academy ja lukuisat ohjelmamme, Cloudeamus esimerkkinä mainitaksemme, tarjoaa sinulle erinomaiset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. CGI Storm –yhteisöissä voit sparrailla muiden kehittäjien kanssa. Myös työsuhde-edut ovat houkuttelevat. Halutessasi voit sijoittaa palkastasi kolme prosenttia CGI:n osakkeisiin, jolloin yritys tuplaa sijoittamasi summan. Sinulla on mahdollisuus käyttää työaikaasi myös hyväntekeväisyyden tekemiseen.

Onnistu kanssamme

Pärjäät roolissa, kun sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus WM/MM prosessien määrittelystä, implementoinnista ja käyttöönotosta. Lisäksi olet osallistunut WM/MM osa-alueen ratkaisumyyntiin. Olet myös toiminut WM/MM osa-alueen konsulttina S4HANA toteutusprojektissa.

Lisäksi eduksesi luetaan:

- SAP S4HANA Warehouse (esim. Extended Warehouse Management with SAP S/4HANA) / Materials Management (esim. SAP Certified Application Associate - SAP S/4HANA Sourcing and Procurement) sertifikaatti/sertifikaatit.

- S4HANA toteutusprojektiin osallistuminen.

- Osaaminen varastohallinnan mobiilisovellusten määrittelystä ja toteutuksesta.

Osaavan joukkomme jatkeeksi sopii parhaiten tiimihenkinen ja kommunikaatiotaitoinen osaaja, joka jakaa mielellään osaamistaan tiiminsä kesken. Uudessa vastuullisessa roolissasi asiakaslähtöisyytesi, tavoitteellisuutesi ja halusi löytää uusia ratkaisuja näyttäytyvät ehdottomina valttikortteinasi. Lisäksi erinomaiset vuorovaikutustaitosi sekä ketterä ja toimeentarttuva työtapasi auttavat sinua luovimaan asiakasrajapinnassa. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Kiinnostuitko?

Hienoa, sillä kuulemme mielellämme sinusta lisää! Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi: Vesa Hautamäki +358 50 5252046.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 10.10.2021.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 9.9.2021 - 10.10.2021
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Helsinki, Jyväskylä, Tampere, Turku, Joensuu, Hämeenlinna, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Rauma, Riihimäki, Tornio, Vaasa
Linkki: https://cgi.njoyn.com/cgi/xweb/xweb.asp?clid=21001&page=jobdetails&jobid=J1020-1180&BRID=EX856573&SBDID=1&LANG=1

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CGI Suomi kotisivut

Tagit

Teknologia

SAP

CGI Suomi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä