Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Receptum Software Oy: Frontend Developer

RekryilmoitusTyösopimuksen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen

Sijainti: Helsinki, Raisio, Tornio. (Etätyömahdollisuus)

Haku-DL: 19.9.2021

Receptum Software on suomalainen apteekkialan digitalisoinnin uudistaja, joka toteuttaa apteekkiratkaisuja pohjoismaisille apteekeille ja apteekkiketjuille. Luomme kilpailuetua moderneilla järjestelmillä, räätälöidyllä ohjelmistoratkaisuilla, tehokkailla prosesseilla ja erinomaisella asiakaskokemuksella. Toimistomme sijaitsevat Helsingin lisäksi Raisiossa ja Torniossa. Olemme osa Receptum -yhtiöiden (www.receptum.fi) yli 90 ammattilaisen joukkoa.

Haemme Frontend Developeria noin kymmenen hengen kehitystiimiin työskentelemään uuden tuotteen ja merkittävän kansainvälisen apteekkialan järjestelmähankkeen parissa. Järjestelmän kehityksessä keskeisimmät frontend-teknologiat ovat Angular 10, Typescript, ReactiveXJS, Bootstrap ja SCSS. Laajemmin katsoen kyseessä on Azure-pilvinatiivi järjestelmä, jonka kehityksessä hyödynnetään .NET-teknologioita. Tehtävässä pääset monipuolisesti mukaan käyttöliittymien ja rajapintojen kehitykseen sekä koko tuotekehityksen elinkaareen osallistuen suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta web-pohjaisten ratkaisujen kehityksestä käyttäen moderneja frontend-teknologioita, kuten Angularia ja Typescriptiä. Lisäksi katsomme eduksi, mikäli sinulla on ymmärrystä pilvipalveluista ja mikropalveluarkkitehtuurista tai olet osallistunut full stack-kehitykseen. Teknisen osaamisen lisäksi olet oppimishaluinen ongelmanratkaisija, joka työskentelee mielellään osana Scrum-tiimiä. 

Tarjoamme sinulle: 

-Haastavan ja kiinnostavan tehtävän, jossa pääset huippuosaajien tiimiin rakentamaan apteekkialan digitalisaatiota, johon kuuluvat mm. moderni reseptinkäsittely, verkkokauppaintegraatiot, tehokkaat itsepalveluratkaisut ja apteekkien robotiikka

-Merkityksellisen ja taloudellisesti vakaan työpaikan apteekkien ja terveydenhuollon IT-infrastruktuurin kehittäjänä

-Paikan huumorintajuisessa, matalahierarkkisessa ja kokeneessa tiimissä

-Osaamistasi vastaavan palkan sekä hyvät henkilöstöedut

Hakijalta odotetaan: 

-Kokemusta web-pohjaisten käyttöliittymien suunnittelusta ja kehityksestä

osaamista Angular, TypeScript, ReactiveXJS, Bootstrap, SCSS tai muista vastaavista moderneista frontend-teknologioista

-kokemusta API-rajapinnoista (esim. REST, JSON, OPENAPI)

-Hyviä tiimityöskentelytaitoja ja halua kehittää osaamistaan

-Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

  

Lisäksi eduksi katsotaan:

-Kokemus versionhallintatyökalujen käytöstä (Git, Azure DevOps) tai Azure-pilvipalveluista

-Kokemus Angular-sovellusten testaamisesta (Jasmin, Karma)

-Laajempi Full stack-osaaminen (esim. .NET-stack)

-Ymmärrys mikropalveluarkkitehtuurista

 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Receptum Software Oy:n palvelukseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jaa LinkedIn-profiilisi tai lähetä CV:si viimeistään 19.9.2021 aTalentin hakujärjestelmän kautta: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/94565/create/ . Halutessasi voit liittää halutessasi mukaan myös hakemuskirjeen ja mainita palkkatoiveen, mahdollisen aloituspäivämäärän ja GitHub-profiilin. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Receptumiin voit tutustua osoitteessa: https://www.receptum.fi/. Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (+358 400 495 946, mikko.lahti(at)atalent.fi).  

Pinterest
aTalent Recruiting logo

Tietoja

Hakuaika: 2.9.2021 - 19.9.2021
Sijainti: Helsinki, Raisio, Tornio
Linkki: https://atalent.fi/open-position/frontend-developer-26

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii aTalent Recruiting kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Angular

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä