Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Receptum Software Oy: Backend Developer (Azure)

RekryilmoitusTyösopimuksen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen

Sijainti: Helsinki, Raisio, Tornio. (Etätyömahdollisuus)

Haku-DL: 31.10.2021

Receptum Software on suomalainen apteekkialan digitalisoinnin uudistaja, joka toteuttaa apteekkiratkaisuja pohjoismaisille apteekeille ja apteekkiketjuille. Luomme kilpailuetua moderneilla järjestelmillä, räätälöidyllä ohjelmistoratkaisuilla, tehokkailla prosesseilla ja erinomaisella asiakaskokemuksella. Toimistomme sijaitsevat Helsingin lisäksi Raisiossa ja Torniossa. Olemme osa Receptum -yhtiöiden (www.receptum.fi) yli 100 ammattilaisen joukkoa.Haemme Backend Developeria liittymään kehitystiimiin työskentelemään uuden tuotteen ja merkittävän kansainvälisen apteekkialan hankkeen parissa. Hankkeessa kehitämme pilvinatiivia Azure-pohjaista järjestelmää, jossa keskeisimmät käytössä olevat teknologiat ovat C#, .NET, Angular, Entity Framework, Git, mikropalveluarkkitehtuuri sekä DevOps-menetelmät. Tehtävässä pääset monipuolisesti mukaan koko tuotekehityksen elinkaareen osallistuen suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on soveltuvaa kokemusta pilvialustoista, .NET-teknologioista ja C#-ohjelmoinnista. Katsomme lisäksi eduksi aiemman kokemuksen konteista ja mikropalveluista. Teknisen osaamisen lisäksi olet oppimishaluinen ongelmanratkaisija, joka tulee sujuvasti toimeen tiimissä. Voit työskennellä toimistoillamme Helsingissä, Raisiossa tai Torniossa, joiden lisäksi tarjoamme myös joustavat etätyömahdollisuudet.

Tarjoamme sinulle:

- Haastavan ja kiinnostavan tehtävän, jossa pääset huippuosaajien tiimiin rakentamaan apteekkialan digitalisaatiota, johon kuuluvat mm. moderni reseptinkäsittely, verkkokauppaintegraatiot, tehokkaat itsepalveluratkaisut ja apteekkien robotiikka

- Modernit teknologiat ja työkalut - meillä työskentelet aitojen natiivipilviratkaisuiden parissa

- Merkityksellisen ja taloudellisesti vakaan työpaikan apteekkien ja terveydenhuollon IT-infrastruktuurin kehittäjänä

- Paikan huumorintajuisessa, matalahierarkkisessa ja kokeneessa tiimissä

- Osaamistasi vastaavan palkan sekä hyvät henkilöstöedut

Hakijalta odotetaan:

- Vankkaa ohjelmointiosaamista .NET-teknologioilla ja C#:lla

- Kokemusta pilvipalveluiden hyödyntämisestä projekteissa

- Hyviä tiimityöskentelytaitoja ja halua kehittää osaamistaan

- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

- Kokemus mikropalveluista ja konttiteknologioiden hyödyntämisestä (esim. Docker ja Kubernetes)

- Frontend-ohjelmointiosaaminen

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Receptum Software Oy:n palvelukseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jaa LinkedIn-profiilisi tai lähetä ansioluettelosi PDF-muodossa viimeistään 31.10.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/99968/create/. Halutessasi voit liittää mukaan myös hakemuskirjeen ja mainita palkkatoiveen, mahdollisen aloituspäivämäärän ja GitHub-profiilin. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Receptumiin voit tutustua osoitteessa: https://www.receptum.fi/. Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (+358 400 495 946, mikko.lahti(at)atalent.fi).

Pinterest
aTalent Recruiting logo

Tietoja

Hakuaika: 15.10.2021 - 31.10.2021
Tarkennettu
sijainti:
Helsinki, Raisio, Tornio. (Etätyömahdollisuus)
Linkki: https://atalent.fi/open-position/backend-developer-azure
Yhteydenotto: mikko.lahti@atalent.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii aTalent Recruiting kotisivut

Tagit

Teknologia

Azure
C#

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä