Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Prosys OPC: (Junior) Backend Developer

RekryilmoitusTyösopimuksen tyyppi: vakinainen, kokoaikainen

Sijainti: Tekniikantie 14, 02150 Espoo

Positioluokka: Backend Developer

Haku-DL: 18.10.2021

Prosys on ketterä ohjelmistoyritys, joka on yritysten tukena uusien innovatiivisten ratkaisujen kehittämisessä. Palvelumme kattavat kaikki ohjelmistotuotannon elinkaaren osa-alueet, yksittäisen osa-alueen konsultoinnista valmiin ohjelmiston tuottamiseen ja ylläpitoon.

Meille tärkeitä arvoja ovat joustava asiakaspalvelu ja laadukas lopputulos. Suunnittelun lähtökohtana pidämme asiakastarpeen ymmärtämistä ja ennen kaikkea tavoitteenamme on tuottaa ohjelmistoja, jotka tuottavat asiakkaalle hyötyä ja joita on ilo käyttää. Asiakkaan etu on meidänkin etumme. Voit lukea lisää Prosys OPC:stä täältä.

 

Prosys etsii kasvun tueksi Junior Backend Developeria osaksi seitsemän asiantuntijan tiimiä. Yhdessä tiimisi kanssa tulette luomaan asiakaskohtaisia järjestelmiä, kuten teollisuuden integraatioratkaisuja ja pilvipalveluita esimerkiksi varaston hallintaan. Nykyaikaisia työvälineitä käyttäen ja eri tekniikoita hyödyntäen kehität ratkaisuja asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Projektit ovat pitkäkestoisia ja pääset työssäsi sekä luomaan uutta että parantamaan jo olemassa olevaa. Taidoistasi ja kiinnostuksen kohteistasi riippuen voit osallistua myös käyttöliittymän kehittämiseen.

Tärkein työtehtäväsi on sovelluskehitys ja asiakasrajapinnassa kommunikointi. Omaathan jo ainakin hieman kokemusta C# tai Java kielistä, esimerkiksi kesätöiden kautta. Tämän lisäksi toivomme, että sinulta löytyy perusymmärrystä myös tietokannoista. Voit olla myös jo kokeneempi tekijä, sillä työtehtävät ovat muokattavissa osaamisesi mukaan. Tärkeintä on kuitenkin, että haluat kehittää itseäsi ja taitojasi. Tulet osaksi tiimiä, joten odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteisuutta tarttua erilaisiin haasteisiin.

Hakijalta odotetaan: 

 • Relevanttia korkeakoulutaustaa 
 • Kokemusta C# tai Java kielistä esimerkiksi kesätöiden tai omien projektien kautta
 • Halua toimia asiakasrajapinnassa
 • Oma-aloitteista työskentelyotetta ja vuorovaikutustaitoja 
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

  

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kokemus tietokannoista
 • Kokemus esimerkiksi jostakin seuraavista: Android, Angular, React, Typescript, Node.js
 • Ymmärrys frontend kehityksestä

  

Tarjoamme sinulle: 

 • Rennon ja kannustavan työympäristön, jossa on aina tukea saatavilla
 • Viihtyisissä toimitiloissa myös yhteistä tilaa, joista löytyy virvokkeita ja pelejä
 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja edetä uralla 
 • Joustavat työajat ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön
 • Liikunta- ja kulttuuriedun Smartumin kautta
 • Laajan työterveyden, hammashoidon ja hierontaedun

 

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 18.10.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/98372/create/ . Kerrothan hakudokumenteissäsi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyritykseemme Prosys OPC:n palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jessica Vilppula (+358 50 539 5987, jessica.vilppula(ät)atalent.fi). 

Pinterest
aTalent Recruiting logo

Tietoja

Hakuaika: 6.10.2021 - 18.10.2021
Sijainti: Espoo
Linkki: https://atalent.fi/open-position/junior-backend-developer-2
Yhteydenotto: riikka.hormu@atalent.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii aTalent Recruiting kotisivut

Tagit

Teknologia

C#
Java

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä