Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pilviarkkitehti (Azure)

post_image
Rekryilmoitus

Ketterä pilvitiimimme etsii Azure-arkkitehteja asiakasprojekteihimme!

Goforella työskentelee julkipilvien parissa jo noin 50 asiantuntijaa, jotka rakentavat aidosti merkityksellisiä, satojen tuhansien suomalaisten elämään vaikuttavia palveluita. Tule mukaan pilviasiantuntijaksi innostavaan pilviyhteisöömme, jossa arvostetaan hyvää työelämää, mahdollisuuksia kasvaa asiantuntijoina ja tilaisuuksia kehittää omia urapolkuja.

Tärkeintä on halu tehdä töitä kädet savessa pilven parissa ja löytää parhaat teknologiaratkaisut asiakkaidemme onnistumisen mahdollistamiseksi. Haluatko kuulla lisää mitä Azure-pilviasiantuntijana Goforella toimiminen käytännössä on? Cloud project radar 2023 -blogitekstissä kerromme millaisissa projekteissa goforelaiset pilviasiantuntijat työskentelevät ja mitä teknologioita niissä käytetään.

Voit päästä mukaan vaativien julkisten palvelujen ja yhteiskunnallisesti merkittävien projektien kehitys- tai uudistutyöhön. Asiakasprojektimme ovat yleensä pitkäkestoisia ja pääset useimmiten keskittymään yhteen projektiin kerrallaan. Voit tutustua työhömme pilviasiantuntijoina KEHA:n ja Aimo Parkin asiakasprojekteissa.

Mitä toivomme sinulta

Toivomme, että sinulla on vahva tausta Azure-julkipilvipalveluista ja ymmärrät pilvipalvelumallien sekä käyttöönottoarkkitehtuurien eri tyyppejä. Olet työskennellyt useissa Azure-kehitysprojekteissa ja omaat näkemystä sekä sovelluskehityksestä että pilvialustan hallinnasta. Sinulla on ymmärrystä myös pilven tietoturvan parhaista käytännöistä.

Odotamme, että sinulla on kokonaisnäkemystä pilviarkitehtuurista sekä kykyä toimia järjestelmällisesti. Lisäksi sinulla on vahvaa osaamista joistain alla listatuista pilviarkkitehtuurin osa-alueista:

 • Sujuva osaaminen Azuren IaaS-, PaaS- tai FaaS-palveluista
 • Kokemus konttiteknologioista ja -orkestraatiosta
 • Kokemus DevOps-toimintamalleista ja CI/CD -teknologioista
 • Serverless-ratkaisujen tunteminen
 • WAF ja CAF (Azure Well Architected Framework ja Microsoft Cloud Adoption Framework) ovat sinulle tuttuja
 • Käsitys Landing Zone periaatteista ja Infra as Code hyödyntämisestä
 • Kokemus Azuren data-alusta teknologioista ja Azuren tietoturvaratkaisuista
 • Kokemus Azure hybridiympäristöistä, Hub & Spoke -arkkitehtuurista ja keskitetyistä palveluista
 • Governance, Azuren hallintarakenteet ja politiikat ovat sinulle tuttuja
 • Kyky työskennellä yhteistyössä sekä asiakkaiden että muiden sidosryhmien kanssa

Emme edellytä vahvaa osaamista kaikista yllä listatuista pilviarkkitehtuurin osa-alueista.

Yrityskielemme on englanti, mutta monessa asiakasprojektissamme edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa.

Huomioithan, että valitulle henkilölle voidaan tehdä asiakkaan edellyttämä henkilöturvallisuusselvitys.

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Meillä pääset nauttimaan työnteon vapaudesta ja joustavuudesta. Työajat on sovitettavissa omaan arkeen ja töitä on mahdollisuus tehdä vaikka täysin etänä kotoa käsin. Hyvä kuitenkin huomioida, että osa asiakastoimeksiannoista saattaa vaatia matkustamista tai ajoittaista läsnäoloa asiakkaan tiloissa. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten sporttikerhojen, lautapeli-iltojen ja perhepäivien muodossa.

Edellä mainittujen lisäksi tarjoamme sinulle:

 • Sertifiointibonukset ja opiskelumahdollisuudet (mm. Udemy)
 • Lounas-, liikunta-, työmatka- ja polkupyöräetu
 • Hieronta- ja hammaslääkärietu
 • Kattava työterveyshuolto
 • Sairaan lapsen hoitoetu sekä mahdollisuus palkalliseen vapaaseen lähiomaisen sairastuttua
 • Osakesäästöohjelma kaikille goforelaisille

Palkkakehitys

Meille Goforella on tärkeää, että työstä maksetaan kunnollinen kokonaiskorvaus. Palkkaan vaikuttaa paitsi kokemus ja taidot, myös kaksi arvoamme: aktiiviset toimet sen eteen että Gofore on hyvä työpaikka kaikille sekä asiakasnäkökulman huomioiminen kaikessa tekemisessä. Oman esihenkilön kanssa käytävissä palkkakeskusteluissa keskeistä on saamasi palaute, laskutusaste (olemmehan konsultteja!) sekä oman osaamisen kehittäminen.

Meiltä löytyy erilaisia palkkamalleja, minkä lisäksi kuukausipalkan ohessa on käytössä yrityksen menestykseen liittyviä erillisiä bonuksia. Bonukset voivat liittyä esimerkiksi rekrytointiin, myyntiin tai Goforen tunnettuuden kasvattamiseen.

Tutustu meihin ja hae paikkaa!

Skills:

Microsoft Azure, Continuous Integration and Continuous Delivery (CI/CD), DevOpsAzure, DevOps Services, Containerization, Container Orchestration, Serverless Computing, Architecture, Cloud Security

Pinterest
Gofore Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Helsinki, Jyväskylä, Kajaani, Lappeenranta, Oulu, Tampere, Turku, Remote
Linkki: https://gofore.com/tyopaikat/pilviarkkitehti-azure/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Gofore kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Azure

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä