Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

PHP BACKEND DEVELOPER

Rekryilmoitus

Integraatio- ja projektimaailma kutsuu

Integraatiot ovat kuuma aihe ja niiden suosio on kovassa kasvussa niin maailmalla kuin Suomessakin. Laajentuvan palveluvalikoimamme myötä tarvitsemme uusia taitoja ja ihmisiä Flashnodelle. Integraatiot ja ohjelmistojen yhdistäminen ovat keskiössä ja ydintekemistämme, mutta taustalla ja ohessa on paljon tehtäviä, joista pitää huolehtia.

Platformia, nykyisiä liittymiä ja palveluja pitää kehittää eteenpäin ja uudistaa. PHP-taidot ovat vaatimus, mutta tekemistä löytyy sen ulkopuolelta myös laajalti. Tiimi on mielenkiintoisten kehityshankkeiden ja asiakasprojektien edessä. Tulevaisuuden teknologioita ei ole päätetty, vaan tiimi pääsee vaikuttamaan ja valitsemaan nämä kehitysprojektien aikana.

Tarjolla on täysipäiväinen työpaikka Jyväskylässä, mutta etätyöskentely onnistuu myös.

Haussa on ainakin yksi suomenkielinen tai hyvin englantia osaava tekijä, joka voi meidän puolesta aloittaa heti. Tiimiä on tarkoitus kasvattaa tulevien vuosien aikana merkittävästi lisää ja nyt tiimiin tuleville on kaavailtu kasvavaa roolia ja tiimien vetämistä.

Meillä pääset työskentelemään uusissa ergonomisissa työtiloissa ydinkeskustassa (Crazy Town) ja moderneilla työvälineillä. Pidämme huolta loistavasta tiimihengestä kuukausittain pidettävissä tiimipäivissä, joissa teemme jotain hauskaa yhdessä (esim. karting, saunalauttailu, pakohuone). Jokaisella on myös mahdollista antaa ja saada pikkubonareita lähes päivittäin. Hyvinvoinnin ylläpitämiseen tarjoamme viikoittaisen fysioterapeutin ohjaaman taukojumpan, työajalla tapahtuvan aamureippailun ja Smartumin liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut. 

Taidoista tarkemmin

Haemme tiimiin kokenutta backend -osaajaa, jolle seuraavat termit sopivat toimenkuvaan:

  • PHP
  • API (REST, SOAP, GraphQL...)
  • AWS
  • Unit testing

Plussapisteet

Työssä oppii paljon, mutta ylimääräisiä plussapisteitä ropisee, jos nämä aihealueet/termit ovat tuttuja:

  • Project management
  • Linux Server Software
  • oAuth2
  • Data transformation

Toivottaisimme sinut tervetulleeksi tiimiin vaikka heti, joten laita hakemusta tulemaan palkkatoiveineen ja CV:ineen osoitteeseen jani.karhunen@flashnode.com.  

Lisätietoja antaa: Jani Karhunen, 044 7767 828.

Pinterest
Flashnode Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 1.11.2020 - 30.11.2020
Sijainti: Jyväskylä
Tarkennettu
sijainti:
Pääkallopaikkamme sijaitsee Jyväskylässä, mutta etätyöt ovat meillä arkipäivää.
Linkki: https://go.flashnode.com/rekry-php-backend-developer
Yhteydenotto: jani.karhunen@flashnode.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Flashnode kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Teknologia

PHP

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä