Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistotestaaja

post_image

RekryilmoitusEtsimme parhaillaan Testausasiantuntijaa joukkoomme. Tehtävässä osallistut OMNI360 terveydenhuollon ja sosiaalihuollon ratkaisujen laadunvarmistamiseen. Toimit asiantuntijana uusien ratkaisujen ja olemassa olevien ratkaisujen testauksen suunnitteluun, suorittamiseen ja raportointiin. Tarjoamme ympärillesi alan asiantuntijat, innostuneen ja osaavan tiimin sekä ainutlaatuisen tilaisuuden kehittyä sosiaali- ja terveydenhuollon ratkaisujen testaamisen ammattilaiseksi.

Pääasiallisina tehtävinäsi on vastata ja osallistua ketterää kehittämistä tukevan systeemitiimin jäsenenä kehitystiimien tuotosten testaamiseen laatusuunnitelman ja testausprosessien mukaisesti. Systeemitiimissä osallistut myös järjestelmien väliseen integraatiotestaukseen ja julkaisujen yhteydessä tehtäviin regressiotestauksiin. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä arkkitehti-, systeemi- ja kehitystiimien jäsenten sekä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävä sijoittuu julkishallinnon palveluita kehittävän yksikön laatutiimiin, jossa kollegoinasi on noin 30 testauksen ja laadun asiantuntijaa ympäri Suomea. Oma työskentelypaikkasi tulisi sijaitsemaan Oulussa, josta meillä löytyy myös oma tiivis testausyhteisö. Työskentelemme juuri nyt kaikki etänä, mutta pidämme kiinni päivittäisistä rutiineista ja jaamme tietoa mm. daily scrumin ja nykyaikaisten etätyökalujen avulla. Työskentelemme hyvässä yhteishengessä ja tiiviissä yhteistyössä myös kehitystiimien ja tuotehallinnan kanssa. Etsimme vahvaan testausasiantuntijajoukkoomme intohimoista ja osaavaa testauksen ammattilaista. Haluamme kuulla sinusta lisää ja kertoa myös meistä enemmän!

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.

Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Onnistu kanssamme

Onnistut roolissa, kun sinulta löytyy osaamista ja kokemusta Windows-, Java-, SQL- ja JIRA-teknologioista. Olet myös työskennellyt aikaisemmin testausasiantuntijana. Työotteesi on analyyttinen ja nautit ongelmien ratkaisemisesta. Kommunikoit luontevasti niin suomeksi kuin englanniksi, ja sinulta löytyy tehtävään soveltuva yliopisto- tai AMK-tutkinto.

Lisäksi arvostamme kokemusta terveydenhuollon toimialalta ja testausautomaatiosta sekä ISTQB ohjelmistotestaus-sertifikaattia.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Director Consulting, Mikko Salamäki, 0407541494.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 17.1.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa. 

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 21.12.2020 - 17.1.2021
Sijainti: Oulu
Linkki: https://bit.ly/3mCwGxX

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CGI Suomi kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Testaus ja laadunvarmistus
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Java

CGI Suomi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä