Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistosuunnittelija / Developer

post_image

RekryilmoitusRopon tarjoama laskun elinkaaripalvelu automatisoi laskutuksen ja saatavien hallinnan yhdeksi saumattomaksi prosessiksi, joka selkeyttää laskutuksen kokonaisuuden, minimoi manuaaliset työvaiheet ja varmistaa, että saatavat kotiutetaan tehokkaasti. Palvelumme toteutetaan täysin omaa teknologiaamme hyödyntäen. Oma ohjelmistokehitys ja vahva teknologiaosaaminen mahdollistavat ketteryyden ja ulkopuolisista rajoitteista riippumattoman kehityksen. Etsitkö uutta nostetta urallesi? Tartu mielenkiintoisiin haasteisiin kansainvälisessä organisaatiossamme ja tule mukaan kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja laskun elinkaaren hallintaan! 

 

Haemme nyt Ropo Capitalille:

 

OHJELMISTOSUUNNITTELIJAA / DEVELOPERIA

Olet etsimämme vahvistus, mikäli omaat ohjelmointitaustaa full-stack kehityksestä, tietokannoista sekä pilviteknologioista ja pystyt hahmottamaan suuriakin kokonaisuuksia. PHP:n tuntemus katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä ja kiinnostusta oppia jatkuvasti uutta ja halua tarttua rohkeasti uusiin kehitysloikkiin. Liittymällä Ropojengiin, pääset osaksi kansainvälistä asiantuntijataloa, jolla on kyltymätön tahto kehittyä yhä paremmaksi yhdessä asiakkaidensa kanssa.

 

Tarjoamme sinulle:

  • Kiinnostavia työtehtäviä sekä teknisesti haastavia projekteja, joissa pääset kehittämään ja syventämään ammattitaitoasi
  • Aidosti modernien menetelmien ja teknologian käyttämistä työssä
  • Uuden oppimista ja uusien mahdollisuuksien hyväksikäyttöä tukevan työkulttuurin
  • Joustavat etätyöskentelymahdollisuudet
  • Monipuolisia osaamispolkuja erilaisissa tiimeissä
  • Kilpailukykyisen palkkatason
  • Nykyaikaiset työvälineet
  • Kattavat henkilöstöedut: lounasetu, laaja työterveyshuolto, vapaa-ajan vakuutus jne.

 

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Työpaikkasi sijaitsee Kuopion päätoimipisteessämme Viestikadulla erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Voit työskennellä etänä myös muilta paikkakunnilta käsin.

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi viimeistään 17.6.2021 mennessä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä ja haastatteluja järjestetään jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo. 10.00–15.00 Software Manager Esa Anttilalta puh. 044 744 0606 tai Development Director Mika Saarelta puh. 044 719 3312. 

Pinterest
Ropo Capital Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 24.5.2021 - 17.6.2021
Sijainti: Kuopio
Tarkennettu
sijainti:
Etätyö toiselta paikkakunnalta mahdollista
Linkki: https://ats.talentadore.com/apply/ohjelmistosuunnittelija-developer/ZygGkm

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Ropo Capital kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Javascript
PHP

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä