Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistosuunnittelija (C#/C), kokoaikainen, Dynniq Finland Oy, Vantaa tai etätyö

post_image

RekryilmoitusLöytyykö sinulla työkokemusta ohjelmistosuunnittelusta? Haluatko olla mukana parantamassa maailmaa älykaupunki-, liikenne- ja teollisuusratkaisuiden ohjelmistojen kehittämisen kautta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Ohjelmistosuunnittelija! 

 

Etsimme sinua 

Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme, Dynniq Finland Oy:lle, ongelmanratkaisukykyistä ohjelmistosuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaan tai Jyväskylän toimipisteelle. Työtä on myös mahdollista tehdä täysin etänä, joten sijaintisi voi olla joustavasti ympäri Suomen. Tehtävä on kokoaikainen (37,5h/vko) ja vakituinen. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian kevään 2021 aikana.

Ohjelmistosuunnittelijan tehtävässä vahvistat Dynniq:n pientä, mutta ketterää kehitystiimiä. Pääset työskentelemään asiakasprojekteissa sekä Dynniq:n omassa kehitystiimissä. Arkipäiväsi koostuu Jirasta löytyvien taskien vastaanottamisesta, ohjelmistojen suunnittelusta, tulosten laittamisesta versiohallintaan ja testaamistyöstä. Kommunikoit aktiivisesti tiimisi ja muiden sidosryhmien kanssa. Etsimme tekijää jolla on jo osaamista C# tai C ohjelmoinnista ja .NET Coresta sekä jotakin ymmärrystä yksikkö- ja intergraatiotestauksesta.

Tämä työ tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa on mahdollisuus kehittää omia taitoja ja oppia uutta. Samalla pääset mukaan innostavaan ja yhteen hiileen puhaltavaan tiimiin. Valitulle henkilölle tullaan tekemään turvallisuusselvitys.

Asiakasyritys 

Dynniq Finland Oy on dynaaminen ja innovatiivinen korkean teknologian yritys. Dynniq tarjoaa integroituja liikkumista palvelevia ratkaisuja kansainvälisesti. Palvelut ulottuvat älyliikenteestä ja liikennevaloista liikenteen automaatio- ja tietoliikennesuunnitteluun sekä valaistuksen ja sähköistyksen suunnitteluun ja urakointiin. Tavoitteena on auttaa huippuluokan teknologialla ihmisiä ja tavaroita pääsemään määränpäähänsä nopeasti, kestävästi ja turvallisesti. Dynniq:llä tehdään tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa Euroopassa, Etelä-Amerikassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Dynniq Finlandin ja YSP:n emoyhtiö on 13 maassa toimiva Dynniq Group, joka työllistää kansainvälisesti noin 1600 ihmistä. Dynniqin juuret ulottuvat vuonna 1929 perustettuun Nettenbouw-yhtiöön, joka toteutti jo 1930-luvulla Hollannin ensimmäiset katuvalaistukset. Lisätietoja: https://www.dynniqmobility.fi/ 

 

Pääasialliset tehtävät 

 • C# tai C ohjelmointi
 • Yksikkö- ja integraatiotestaus
 • Taskien vastaanottaminen Jirasta

Odotamme sinulta 

 • Osaamista C# tai C ohjelmoinnista ja/tai .NET Coresta
 • Ymmärrystä yksikkö- ja integraatiotestauksesta
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
 • Windows Service, Azure, AWS, Modbus ja OPC-UA -tietämys ovat eduksi

Tarjoamme sinulle 

 • Monipuolisen työtehtävän
 • Mahdollisuuden 100% etätyöskentelyyn
 • Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta teknologia-alalta 
 • Hyvän perehdytyksen 
 • Kannustavan työyhteisön tuen 

 

Hae tehtävään heti! 

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 1.6.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus kevään 2021 aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Tiia Mäenpää (tiia.maenpaa@clevry.com).

 

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen. 

Hae tehtävään tämän linkin kautta: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/198463

 

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme 

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. 

Meidän kautta hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin. 

 

Lisätietoa Clevrystä 

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään! 

Pinterest
Clevry Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 21.5.2021 - 1.6.2021
Sijainti: Vantaa
Linkki: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/198463
Yhteydenotto: tiia.maenpaa@clevry.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Clevry kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä