Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistokonsultti (Useat paikkakunnat), Talgraf Oy

post_image
Rekryilmoitus

Rekry auki: Ohjelmistokonsultti

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä tarvitsemme vahvistusta ohjelmistokonsulttiemme joukkoon. Haluatko työskennellä innovatiivisessa ja kunnianhimoisessa asiantuntijatyöyhteisössä, joka kehittää alansa johtavia ohjelmistoja? Hae osaksi työyhteisömme ja lähde kanssamme matkalle älykkäämmän johtamisen ja suorituskykyisemmän liiketoiminnan maailmaan.

Sinustako uusi ohjelmistokonsulttimme?

Ohjelmistokonsulttinamme toimit vahvana osaajana ohjelmistojemme käyttöönotto- ja koulutustehtävissä. Työskentelet asiakkaidemme luona tai palvelet asiakkaitamme puhelimen ja etäyhteyksien avulla. Käyttöönotto- ja koulutustehtävien lisäksi työpäiväsi sisältävät asiakasviestintää, asiakkaiden neuvontaa niin yksin kuin yhdessä mahtavan asiakastukemme kanssa. Tehtäviin kuuluu myös monipuolisia asiantuntijatöitä niin teknisestä näkökulmasta kuin liiketoimintatiedon hyödynnettävyyden näkökulmasta. Saat tehdä työtä, jolla on merkitystä yritysten ja yrittäjien jokapäiväiseen arkeen.

Ketä etsimme?

Voit olla jo kokeneempi tai urasi alkuvaiheilla oleva kaupallisen tai ICT-alan asiakaspalvelun ammattilainen. Takataskussa ei siis tarvitse olla vuosien työkokemusta, mutta nostamme hattua jos sitäkin löytyy – erityisesti toimialaltamme. Pääasia kuitenkin, että sinulla on hyvä asenne sekä kyky oppia ja soveltaa uusia asioita. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, ratkaisulähtöisyyttä, intoa ja halua kehittyä sekä kykyä johtaa hyvää työtä omatoimisesti hyvän yhteistyön siivittämänä. Etsimämme ohjelmistokonsultti on innostava ja aidosti asiakkaasta kiinnostunut tiimipelaaja, joka haluaa omalla työpanoksella ja asenteella ylläpitää ja kehittää Talgraf Oy:n korkeaa asiakastyytyväisyyttä.

Minkälainen työyhteisö olemme?

Työssäsi sinua tukee avoin, reilu, rohkea ja eteenpäin katsova työyhteisö, jota innostaa aito halu auttaa asiakkaita. Innostamme asiakkaitamme paitsi ohjelmistollamme myös aidosti asiakkaidemme tarpeista ja tavoitteista kiinnostuneella asenteellamme. Toimintamme keskiössä on vahva asiakastyytyväisyys palveluumme ja tuotteeseemme sekä kokemus mitä parhaimmasta asiakaskohtaamisesta. Yhteisömme ytimessä on mukavat työkaverit, vahva asiantuntemus, reippaan rempseä ja asiallinen yhteistyöilmapiiri sekä molemminpuolinen luottamus ja arvostus. Jaamme tietoamme ja kehitämme toimintamallejamme sekä itseämme niin työntekijöinä kuin ihmisinä.

Työntekijähaastattelussa ohjelmistokonsulttimme Tuomas:

URATARINA - TUOMAS NUORTEVA >>

Mitä tarjoamme sinulle?

Mielenkiintoisen ja haasteellisen työn lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen ansiotason sekä monipuoliset henkilöstöedut terveytesi ja hyvinvointisi tueksi. Hyvät työtilat ja sinulle sopivat työvälineet tukevat työsi tekemistä. Vakavaraisena, kasvava ja kehittyvänä yhteisönä huolehdimme jokainen toistemme hyvästä työpäiväkokemuksesta sekä siitä, että meillä on vastapainoa mukavien työtehtäviemme rinnalle.

Työtä asiakkaidemme menestykseksi teemme eri puolilta Suomea ja pidämme vahvaa yhteisöllisyyttä arvossa. Tiiviissä ja vuorovaikutteisessa asiantuntijayhteisössämme työskentelee tällä hetkellä 26 eri alan osaajaa. Fyysisiä työpisteitä meillä on Oulussa, Vantaalla, Kajaanissa, Jyväskylässä ja Tampereella. Työtä voit tehdä tietysti juuri siellä, missä voit hyvin.

Kipinöikö?

Jos saimme kipinän syttymään, niin lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 5.9.2021 mennessä palkkatoiveellasi varustettuna osoitteeseen rekry@talgraf.fi. Käsittelemme hakemuksia koko ajan.

Lisätietoja avoinna olevasta tehtävästä antaa asiakkuusjohtajamme Renne Pöysä. Tavoitat Rennen tiistaina 31.8. klo 14-16 puhelinnumerosta 045-114 1141.

Kaipaamme sinua jo nyt ja toivomme saavamme sinut yhteisöömme mahdollisimman pian!

Rohkeina, Reiluina ja Rajattomina,

Talgrafilaiset

KATSO TALGRAF REKRY-SIVU >>

Pinterest
Talgraf Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 31.8.2021 - 5.9.2021
Tarkennettu
sijainti:
Useat paikkakunnat
Linkki: https://www.talgraf.fi/ajankohtaista/etsimme-ohjelmistokonsulttia/
Yhteydenotto: rekry@talgraf.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Talgraf kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä