Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistokehittäjä

RekryilmoitusTulet toimimaan osana Coderumin koodaustiimiä. Toivomme sinulta halua oppia, avoimuutta sekä omistautumista työlle. Emme kehitä pelkästään tuotteita vaan myös asiakassuhteita, joten toivomme työntekijöiltämme myös vuorovaikutustaitoja ja halua menestyä yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Erikoisosaamisemme keskittyy sovellusten ja tietokantojen suunnitteluun sekä kehitykseen. Palveluitamme ovat ohjelmistosuunnittelu, -kehitys, -testaus ja -analytiikka. Kehitämme ohjelmistoja webbiin, mobiiliin ja IOT-systeemeihin. Toteutamme paljon projekteja käyttäen mm.: php, mysql/mariadb, javascript/jquery ja react. Toivomme uudelta työntekijältämme kokemusta em. teknologioista sekä html, xml ja css rakenteiden hallintaa. Ymmärtämys ja osaaminen unix/linux ympäristöistä on eduksi.

CODERUM OY

Coderum on perustettu vuonna 2000. Yhtiössä työskentelee kokeneita ohjelmistoarkkitehtejä, kehittäjiä ja suunnittelijoita. Meillä on kahden vuosikymmenen kokemus mielenkiintoisista ja haastavista ohjelmistokehitysprojekteista sekä osaajia ympäri Eurooppaa. Laatu, asiakastyytyväisyys ja läpinäkyvyys ovat toimintamme kulmakiviä.

Pinterest
Coderum Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 5.11.2020 - 15.12.2020
Tarkennettu
sijainti:
Kotikonttori sopimuksen mukaan
Linkki: https://www.which.work/campaign/coderum/
Yhteydenotto: rekrytointi@coderum.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Coderum kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Teknologia

React
Javascript
PHP

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä