Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Netwheels Oy: Junior Software Developer (C#)

RekryilmoitusTyösopimuksen tyyppi: vakituinen

Sijainti: Martinkyläntie 9 A, 01770 Vantaa

Haku-DL: 9.12.2021

Netwheels on vuonna 2000 perustettu suomalainen it-yritys, joka kehittää autokauppaa ohjelmistojen avulla, erityisesti parantamalla johtamista, kannattavuutta sekä asiakaskokemusta. Tarjoamme tekemistä sujuvoittavia digitaalisia ratkaisuja autoliikkeille, maahantuojille, rahoitusyhtiöille, sovelluskehittäjille ja muille autoalan toimijoille. SaaS-tuotteia (Software as a Service) on neljä: vaihtoautojen digitalisointiohjelmisto GT-X, B2B-autohuutokauppa autohuuto.fi, automarkkinadatapalevelu Mittaristo ja uusien autojen hinnastopalvelu Autotietokanta.

Netwheels etsii joukkoonsa innokasta Junior Software Developeria osaksi 30 hengen asiantuntijatiimiä ohjelmoimaan SaaS-tuotteita. Näiden softien kehittämisen tekee kiinnostavaksi mm. se, että palvelut ovat laajasti käytössä ympäri Suomen ja GT-X on alansa markkinajohtaja. Painotus tässä tehtävässä on backend-puolella, mutta osaamista frontendistä myös arvostetaan. Tehtävässä pääset monipuolisesti mukaan koko tuotekehityksen elinkaareen osallistuen osana tuotetiimiä suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon. Kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan tehtävää voidaan halutessasi räätälöidä. Lisäksi pääset näkemään käytännössä, miten asiakas- ja liiketoimintavaatimukset vaikuttavat tuotekehityksen kulkuun. Netwheelsillä käytettävät pääasialliset teknologiat ovat C# ja .NET core.

Junior Software Developerina sinun toivotaan olevan ratkaisukeskeinen tiimipelaaja itseohjautuvalla ja vastuullisella työskentelyotteella. Sinulla on aito kiinnostus ohjelmistokehitystä kohtaan. Tulet työllistymään vakituisesti Netwheelsille ja osa- tai kokoaikaisuus on neuvoteltavissa. Sinun on esimerkiksi mahdollista suorittaa opinnot loppuun työn ohessa ennen kokoaikaiseksi siirtymistä. Voit työskennellä joustavasti joko Netwheelsin toimistolla Vantaalla tai etänä.

Hakijalta odotetaan:

- Relevantteja opintoja tietotekniikasta tai ohjelmoinnista

- Kokemusta C# ja .NETin käytöstä esimerkiksi harjoittelun tai kesätöiden kautta

- Ymmärrystä integraatioista ja tietokannoista

- Itsenäistä työskentelyotetta ja ongelmanratkaisutaitoa

- Tiimityöskentelytaitoja ja uskallusta kysyä apua tarvittaessa

- Kohtalaista suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

- Ketterän ja matalahierarkisen työyhteisön

- Avoimen työkulttuurin, jossa jokaisen ajatuksia ja kehitysehdotuksia kuunnellaan

- Mahdollisuuden kehittää ohjelmointiosaamista huippuosaajien tuella

- Mahdollisuuden kouluttautua työn ohella (esim. Azure Administrator Associate tai Scrummaster)

- Vakituisen työn, jossa mahdollisuus osa-aikaiseen tai täysiaikaiseen työskentelyyn sovitun mukaisesti

- Joustavat työajat sekä etätyömahdollisuuden 100% asti

- Kattavat työsuhde-edut, kuten lounas- ja virkistys sekä vapaus valita omat työvälineet (esim. työkone, puhelin)

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 9.12.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/105326/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Netwheelsin palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jessica Vilppula (+358 50 539 5987, jessica.vilppula[ät]atalent.fi).

Pinterest
aTalent Recruiting logo

Tietoja

Hakuaika: 25.11.2021 - 9.12.2021
Sijainti: Vantaa
Linkki: https://atalent.fi/open-position/junior-software-developer-c
Yhteydenotto: milja.vaara@atalent.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii aTalent Recruiting kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Teknologia

C#

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä