Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Moro! Etsimme uutta ystävää Drupal Developeriksi!

post_image

RekryilmoitusSytytkö koodaamisesta ja ongelmanratkaisusta? Tykkäätkö tiimityöstä ja haluatko oppia jatkuvasti uutta? Meillä olisi sinulle sopiva pesti auki. Haemme Exovelle uutta Drupal Developeria, jolta löytyy intohimoa sekä valmiutta luoda vastuullisia digitaalisia palveluita ammattilaisen ottein. 

Tässä roolissa voit suuntautua mielenkiintosi mukaan back-end- tai front-end- painotteisesti tai pyrkiä kehittymään tasapainoisesti full-stack-osaajaksi. Työskentelet osana projektitiimiä, mutta pääset roolissa toimimaan asiakkaan kanssa yhteistyössä myös itsenäisesti. 

Exovella pääset osaksi rentoa ja tavoitteellista porukkaa. Meillä on hyvä meininki ja yrityksen arvot ohjaavat jokapäiväistä työtämme.  Olemme joustavia, olipa kyse sitten osa-aikatyöstä, työajoista tai etätyöstä - meillä onkin erinomaiset mahdollisuudet työn ja vapaa-ajan yhdistämiseen. Monipuolisten työsuhde-etujen lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä merkittävien asiakkuuksien parissa, sekä inspiroivan työyhteisön, joka tukee ja kannustaa sinua kehittymään. 

Mikä homma?

Drupal Developerina pääset projektitiimisi kanssa vaikuttamaan suoraan asiakkaidemme menestykseen. Opit löytämään asiakkaan liiketoiminnan kannalta oikeat ja kestävät digitaaliset ratkaisut sekä räätälöimään toiminnallisuuksia asiakastarpeen mukaan. Asiakkuuksistamme löytyy toimijoita julkishallinnosta, yksityiseltä sektorilta sekä kansainvälisistä tekijöistä.

Drupal Developerina työsi tärkeimpiä tehtäviä on

  • Drupalin konfiguroiminen eri moduulien avulla asiakkaan tarpeisiin sopivaksi
  • Konfiguraation tuottaman datan teemoittaminen
  • Työn tulosten esittely tiimille sekä palautteen anto pull requestien muodossa
  • Asiakaskommunikointi ja ratkaisujen muokkaaminen saamasi palautteen pohjalta

Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme sinulle puitteet ammatilliseen kehittymiseen erilaisten erikoistumisvaihtoehtojen kautta, jotka löydät urapolkumallistamme. Itsenäinen työote on tehtävässä eduksi, mutta emme odota kaikkea osattavan heti, vaan tuemme oppimistasi ja etenemistäsi. 

Työskentely meillä tapahtuu tiimityönä ketteriä työtapoja noudattaen. Voit tehdä työtä sinulle parhaiten sopien joko toimistolta tai etänä. Viestit ja vitsit lentävätkin meillä ahkerasti päivän mittaan niin slackissä kuin kasvotusten ja meillä harvoin on tylsiä hetkiä. 

Millaista frendiä etsimme?

Etsimme sinua, jos omaat jo muutaman vuoden kokemuksen alalta. Olet perehtynyt erilaisiin julkaisujärjestelmiin kuten Wordpress tai olet kenties vahva PHP-ohjelmoija. Olet innokas oppimaan uutta etkä pelkää sukeltaa uusien teknologioiden pariin.

Hyvä asenne ja vahvat kommunikaatiotaidot auttavat sinua toimimaan asiakasrajapinnassa, sekä tiimityössä kollegoidesi kanssa. Edellytämme myös hyvää englannin kielen taitoa, sillä se on Exoven virallinen työkieli.

Kiinnostuitko?

Tutustu sivuillamme ja somessa ajatuksiimme, arvoihimme sekä yrityskulttuuriimme. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän CV:n ja hakemuksen palkkatoiveesi kera hakulomakkeen kautta viimeistään 10.7.2022.

Kaipaamme uutta ystävää porukkaamme mahdollisimman pian ja haastatteluja pyritään pitämään mahdollisimman pian, kesälomat kuitenkin huomioiden. Älä jätä siis hakemista viime tinkaan!

Kuulostaa kiinnostavalta, mutta ei ihan se suunta mitä haet urallesi? Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihimme osoitteessa https://www.exove.com/fi/tyopaikat/

Exove kasvattaa asiakkaidensa digitaalista liiketoimintaa konsultoinnin, palvelumuotoilun ja avoimiin teknologioihin pohjautuvien digitaalisten ratkaisujen avulla. Yrityksemme on perustettu vuonna 2006, ja toimimme Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Tallinnassa yhteensä lähes 100 hengen voimin. Voit lukea meistä lisää osoitteessa www.exove.com.

Pinterest
Exove logo

Tietoja

Hakuaika: 16.6.2022 - 10.7.2022
Sijainti: Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Helsinki, Tampere, Oulu. Työtä voit tehdä joustavasti toimistolta tai etänä oman fiiliksesi mukaan!
Linkki: https://www.exove.com/fi/tyopaikat/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Exove kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Teknologia

PHP
Drupal
WordPress

Exove:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Exove kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä