Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mestari ja Kisälli - koulutusohjelma

post_image

RekryilmoitusSiilin Mestari & Kisälli –harjoitusohjelmassa teknologia-alasta kiinnostuneet, uran alkuvaiheessa olevat tai uravaihdoksesta kiinnostuneet henkilöt, kehittyvät täysiverisiksi ammattilaisiksi kokeneiden mestarien avulla. 

Etsimme tiimiimme sekä Helsinkiin että Ouluun backend- tai frontend-koodaamisesta kiinnostuneita tulevaisuuden lupauksia, joille ohjelmointi on intohimo. Mestari ja Kisälli -ohjelman datan infrapuolella (Data Engineering) odotamme sinulta kokemusta koodaamisesta esimerkiksi javalla, scalalla, pythonilla tai R:llä. Lisäksi sinulla voi olla kokemusta pilvipalveluista, tai vähintään halua kehittää itseäsi myös niiden suhteen. BI ja ETL –teknologioiden osaaminen on ehdottomasti plussaa. Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran alan kokemusta ja/tai vahva harrastuneisuus alalle, niiden avulla pääset hioutumaan timantiksi koulutusohjelmamme aikana ja sen jälkeen!

Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja olet motivoitunut oppimaan uutta. Soveltuva koulutustausta on sinulle eduksi, mutta emme tuijottele pelkästään koulutustasi – etsimme lahjakkaita ja potentiaalisia koodareita. 

Meillä Siilillä pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja vaihtuvissa asiakasprojekteissa yhdessä kokeneiden kollegoiden kanssa. Teemme tiivistä yhteistyötä ja opimme toisiltamme, stackista ja osaamisalueesta riippumatta. Uskomme puhtaaseen koodiin ja testausautomaatioon, ja nojaamme pilviarkkitehtuuriin päivittäisessä työssämme aina kuin mahdollista. Lisäksi jaamme suuren mielenkiinnon funktionaaliseen ohjelmointiin.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi oman mielenkiintosi mukaan. Koska haemme ohjelmaan sekä backend- että frontend-koodareita, voit lähteä viemään uraasi haluamaasi suuntaan. Kisällinä voit kasvaa esimerkiksi full-stack -kehittäjäksi tai syventää osaamistasi omassa erikoisalassasi. Et ole kuitenkaan sidottu vain yhteen valintaan ohjelmassa, vaan kannustamme yksilöllisiin kehityspolkuihin ja tuemme sinua eteenpäin haluamallasi tavalla.

Hakemuksessasi voit kertoa tarkemmin minkä tyyppiset tehtävät sinua kiinnostavat, olivat ne sitten backendin, frontendin, datan käsittelyn, ohjelmistoautomaation, devopsin tai vaikka tiettyjen teknologioiden parissa.

Muistathan, että teemme kaikkien ohjelmaan osallistuvien kanssa vakituisen työsopimuksen heti kisällikauden alkaessa. Siksi toivomme, että etsit Siililtä itsellesi pitkäaikaista työpaikkaa. Myös kisälliohjelman aika, eli työsuhteen ensimmäiset 2 kk, on palkallista.

Lisätietoa ja hakulinkki löytyy osoitteesta www.siili.com/fi/mestarijakisalli.

Pinterest
Siili Solutions Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: -
Tarkennettu
sijainti:
Pääkaupunkiseutu ja Oulu
Linkki: www.siili.com/fi/mestarijakisalli
Yhteydenotto: mestarijakisalli@siili.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Siili Solutions kotisivut

Tagit

Teknologia

Angular
React
React Native
Clojure
Java
Javascript
Python
Scala

Omat tagit

it-koulutus
data
koulutusohjelma
vakituinen työpaikka

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä