Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lahti Precision: Software Developer (IoT)

post_image

RekryilmoitusTyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen 

Aloitus: Mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan

Sijainti: Mestarinkatu 2, 15800 Lahti

Hae viimeistään: 22.8.2021 

Lahti Precision on punnituksen, materiaalien käsittelyn ja varastoinnin edelläkävijäyritys. Strategisena tavoitteenamme on merkittävä kasvu punnitustoimialan digitaalisissa palveluissa ja kiertotaloustoimialalla. Palvelukokonaisuutemme tehostaa asiakkaan liiketoimintaa ja tuo merkittäviä hyötyjä myös asiakkaiden asiakkaille ja kumppaneille. Ratkaisumme säästävät energiaa ja luonnonvaroja. 

Kaikkea toimintaamme sävyttää innostus ja vahva tekemisen meininki. Liiketoimintamme on kansainvälistä ja yhtiössä työskentelee osaava joukko ammattilaisia. Olemme vahva toimija kotimaassa, mutta merkittävä osa myynnistämme tulee kansainvälisestä kaupasta. Laitteitamme ja palveluitamme on käytössä maailmanlaajuisesti. Lue lisää yrityksestä täällä: https://lahtiprecision.com/ .

Etsimme Lahteen Software Developeria osaksi 15 hengen mScales-tiimiä. mScales on digitaalinen punnituspalvelu ja alusta, jonka kautta teollisuuden punnitukset voidaan automatisoida sekä hallita mobiilisti ja reaaliaikaisesti. mScales-pilvipalveluun voidaan liittää erilaisia IoT-laitteita sekä yritysjärjestelmiä. Palvelu on käytössä laajasti asiakkaillamme ja heidän kumppaneillaan sekä kuljettajilla itsepalvelupunnituksissa. Tulevina vuosina panostamme etenkin kansainväliseen kasvuun ja palvelun skaalautumiseen - tarvitsemme sinut mukaan mahdollistamaan sen! 

Software Developerina työnkuvasi on monipuolinen ja pääset osallistumaan laaja-alaisesti mScales-palvelun kehittämiseen kokemus- ja taitotasosi mukaan. Kokeneemmalle kehittäjälle on tarjolla vastuuta haastavissa kehitysprojekteissa, jotka liittyvät esimerkiksi vaakojen jatkuvan kunnonvalvonnan kehittämiseen, koneoppimiseen, palvelun arkkitehtuuriin, datan hyödyntämiseen ja pilvipalveluiden kehittämiseen. Juniorimpi osaaja pääsee kehittämään taitojaan osana ammattitaitoista tiimiä, jossa tarjolla on kattava perehdytys ja kokeneempien asiantuntijoiden tuki. 

mScales perustuu mikropalveluarkkitehtuuriin ja käytössä ovat pääasiassa seuraavat teknologiat: Angular, Node.js, PostgreSQL, REST API ja Docker. Pääset osaksi nykyaikaista ohjelmistokehitystä, jossa noudatetaan DevOps-menetelmiä ja prosessit on pitkälle automatisoituja. Lue lisää mScales-palvelusta osoitteessa https://www.mscales.com/fi/  

 

Tarjoamme sinulle: 

 • Monipuolisen ja osaamistasi vastaavan roolin kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä teollisuuden punnitusratkaisujen parissa
 • Mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi ja syventyä esim. koneoppimisen, jatkuvan kunnonvalvonnan sekä arkkitehtuurin pariin. Osaamisesi mukaan voit saada myös vetovastuuta kehitystiimissä tai projekteissa 
 • Mahdollisuuden jättää kädenjälkesi modernisti rakennettuun SaaS-palveluun, joka palvelee teollisuuden tarpeita kestävällä ja vastuullisella tavalla
 • Nykyaikaisen ohjelmistokehitysympäristön, jossa teknologiat ovat ajankohtaisia ja prosessit pitkälle automatisoituja
 • Rennot työkaverit, jotka ottavat sinut lämpimästi vastaan ja antavat täyden tuen työllesi
 • Joustavat työajat   

Hakijalta odotamme: 

 • Innokkuutta oppia uutta sekä halua kehittää omaa osaamista
 • Työkokemusta sekä ymmärrystä ohjelmistokehityksen kokonaisuudesta. Huomioimme myös mahdolliset omat harrasteprojektit.  
 • Osaamista joistain käyttämistämme teknologioista (esim. Javascript, Node.js, Angular, API-kehitys, Docker, mikropalvelut, tietokannat ja -varastot, pilvipalvelut)
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Relevantin teknisen koulutuksen (AMK, yliopisto tai DI)
 • DevOps-toimintamallin tuntemuksen

 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Lahti Precisionin työntekijäksi. Etsimme ensisijaisesti henkilöä, joka pystyy osallistumaan myös aktiiviseen lähityöskentelyyn Lahden toimistollamme.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 22.8.2021 mennessä osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/91703/create/ . Voit mainita hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi, GitHub-profiilisi ja mahdollisen aloituspäivän. 

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin aTalentin rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (+358 400 495 946, mikko.lahti(ät)atalent.fi).

Pinterest
aTalent Recruiting logo

Tietoja

Hakuaika: 9.8.2021 - 22.8.2021
Sijainti: Lahti
Yhteydenotto: mikko.lahti(ät)atalent.fi

Lisätietoa

Yritysprofiilii aTalent Recruiting kotisivut

Tagit

Teknologia

Angular
Node.js
Javascript

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä