Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

KOKENUT SERVICENOW-KONSULTTI

post_image

RekryilmoitusGuideVision on yksi Euroopan johtavista ServiceNow-ratkaisun palveluntarjoajista. Yrityksen motto “Your Vision, Our Guidance ” paketoi ytimekkäästi yrityksen palvelun ja palvelulupauksen. GuideVision tarjoaa asiakkailleen laatua ja menestyksekkäästi toteutuneita IT-visioita konsultoinnin, koulutuksen, implementoinnin ja tukipalvelujen avulla. GuideVision on Service Now Gold Services Partner. Yrityksen vahvuus on ServiceNow-palvelun asiantuntijuudessa ja vahvassa teknisessä osaamisessa.

Haemme nyt Helsinkiin

KOKENUTTA SERVICENOW-KONSULTTIA

Haemme henkilöä, joka viihtyy asiakkaalla konsultoimassa ja kehittämässä ratkaisuja, mutta odottaa sormet syyhyten, että pääsee myös itse osallistumaan teknisen toteutuksen rakentamiseen. Tehtävänkuva on laaja ja olet mukana projektin kaikissa vaiheissa myynnintuesta määrittelyyn ja koodauksesta käyttöönottoon. Tehtävässä toimit Senior konsulttina ja autat asiakasta löytämään heidän liiketoimintaa parhaiten tukevan teknisen ratkaisun. Tukenasi on Suomen ydintiimin lisäksi 150 ServiceNow asiantuntijaa Euroopassa. Lue tarkemmin, millaista on työskennellä GuideVisionilla osoitteesta: www.joinguidevision.fi

Tehtäviisi kuuluu asiakkaan tarpeiden määrittely ja analysointi, prosessikonsultointi ja prosessien kehittäminen sekä projektin tavoitteiden asettaminen. Suunnittelet teknisen ratkaisun ja olet mukana sen koodauksessa, konfiguroinnissa sekä integroinnissa olemassa oleviin ympäristöihin.

Odotamme Sinulta

  • Aikaisempaa kokemusta ServiceNow-projekteista ja ITSM-työkaluista sekä vahvaa näkemystä palvelunhallinnan kehittämisestä ja ITIL:in käytännöistä.
  • Viihdyt hyvin asiakasrajapinnassa, olet tottunut johtamaan workshoppeja ja löytämään ratkaisuja asiakkaan ongelmiin
  • Vahvaa teknistä taustaa ja ohjelmointiosaamista vähintään yhdellä kielellä (Esim. Java, C#, JavaScript, PHP tai Ruby)
  • Hyviä tiimityö ja viestintätaitoja
  • Sujuvaa englannin kielen osaamista
  • Vahvaa halua oppia uutta ja kehittää osaamistaan

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään voimakkaasti kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä, jossa pääset vaikuttamaan ja rakentamaan Suomen yksikköä. Olet osa ainutlaatuista ja teknisesti pätevää yhteisöä. Meillä saat hyvän palkan ja etujen lisäksi joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet. Saat erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ServiceNow koulutusten ja sertifiointien kautta.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä ja kerromme mielellämme lisää tai hae tehtävää 11.11.2018 mennessä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Ville Saviluoto 040 869 0180 tai ville.saviluoto@barona.fi.

Pinterest
Barona IT Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Linkki: joinguidevision.fi
Yhteydenotto: ville.saviluoto@barona.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Barona IT kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Omat tagit

ServiceNow
itsm

Barona IT Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Barona IT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä