Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kirjanpitäjä

post_image

RekryilmoitusHaemme kirjanpitäjää kahdeksan hengen kirjanpitotiimiin Tukholman Nacka Strandissa sijaitsevaan pääkonttoriimme. Dustin konsernin kirjanpitotiimi hallinnoi Dustinin pohjoismaisia yhtiöitä ja yhtiön kirjanpitäjänä vastuualueesi on Dustin Finland Oy. Kirjanpitotiimi on osa Dustin konsernin yhteistä Nordic Shared Service Center-tiimiä, johon kuuluu yhteensä noin 30 työntekijää.

Ihmiset tekevät Dustinista menestyksekkään ja etsimme jatkuvasti omistautuneita työntekijöitä, jotka haluavat kasvaa ja kehittyä kanssamme ja joita motivoi yhdessä onnistuminen sekä tavoitteiden saavuttaminen yhdessä. Arki Dustinilla on sekä vauhdikasta että muuttuvaa, mikä vaatii joustavuutta ja vastuullista työotetta. Vastineeksi tarjoamme dynaamisen työympäristön ja monipuoliset kehittymismahdollisuudet.

Kirjanpitäjän tehtävässä olet aktiivisessa yhteistyössä niin kirjanpitotiimin kuin operatiivisten liiketoimintojen ja tukifunktioiden kanssa. Haemme henkilöä, joka on aidosti kiinnostunut liiketoiminnastamme ja joka haluaa osallistua Dustinin menestyksen rakentamiseen.

Tärkeimmät tehtäväsi Dustin Finland Oy:n kirjanpitäjänä:

 • Integroidun liiketoimintajärjestelmän seuranta ja analysointi
 • Vuositilinpäätös ja osavuositilinpäätökset kvartaaleittain sekä kauden sulkeminen kuukausittain
 • Täsmäytykset
 • Vero- ja alv-ilmoitukset
 • Varaston kirjanpito
 • Yhtiön prosessien kehitys
 • Läheinen yhteistyö muiden taloushallintoammattilaistemme kanssa (mm. osto- ja myyntireskontra)

TAIDOT JA VAATIMUKSET

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. tradenomi, KTM)
 • 3-5 vuoden aiempi kokemus kirjanpitotyöstä
 • Kirjanpidon ja taloushallinnon syvällistä ja monipuolista osaamista
 • IT-järjestelmien osaamista, katsomme eduksi Microsoft Dynamix AX hallitsemisen
 • Erittäin vahva Excel tuntemus
 • Sujuva suomen, ruotsin ja englannin kielen taito

Tehtävässä menestyminen edellyttää positiivista asennetta, vastuullista työotetta ja taitoa työskennellä muuttuvassa ympäristössä. Olet työntekijänä analyyttinen ja järjestelmällinen. Vaikka olet osa isompaa tiimiä edellyttää tehtävässä menestyminen huolellista työskentelyä ja itsenäistä ongelmanratkaisukykyä. Toimit mielelläsi aktiivisena tiimipelaajana, autat mielelläsi työkavereita sekä myötävaikutat hyvään yhteistyöhön ja positiiviseen ilmapiiriin. Omaat ratkaisukeskeisen asenteen ja haluat kehittää itseäsi ja yhtiön prosesseja.

WIN AS A TEAM

Liiketoimintamme rakentuu filosofialle, jonka mukaan tie menestykseen käy tiimityöskenetelyn kautta. Meillä työskentelet omistautuneiden työtekijöiden kanssa, joiden intohimona on saavuttaa korkealle asetettuja tavoitteita yhdessä työryhmänsä kanssa.

Arki Dustinilla on vauhdikasta ja vaihtelevaa, mikä vaatii joustavuutta sekä vastuun ottamista. Vastineeksi olemme ylpeitä voidessamme tarjota dynaamisen työilmapiirin ja mittavat kehitysmahdollisuudet.

Uskomme, että työntekijöidemme erilaiset taustat ja kokemukset rikastuttavat Dustinia yrityksenä. Asettamalla vaatimuksia rekrytointiprosessin aikana, seuraamalla niitä säännöllisesti ja painottamalla hyviä esimerkkejä teemme työtä saavuttaaksemme entistäkin paremman tasa-arvoisuuden koko konsernissa.

Pinterest
Dustin Finland Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Tarkennettu
sijainti:
Ruotsi, Tukholma, Nacka Strand
Linkki: https://emp.jobylon.com/jobs/14189-dustin-finland-oy-kirjanpitaja/
Yhteydenotto: carola.ekman@dustin.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Dustin Finland kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Toimialakokemus

IT

Omat tagit

Dustin
Dustin Finland
DustinWinAsATeam

Dustin Finland Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Dustin Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä