Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

KÄYTTÖVALTUUSHALLINNAN ASIANTUNTIJA, KOKOAIKAINEN, HELSINKI

post_image

RekryilmoitusOletko valmis hallinnoimaan ja kehittämään käyttäjä- ja tietoturvaoikeuksia yhdessä maailman suurimmassa ICT-palveluyrityksessä? Löytyykö sinulta tässä roolissa hyödyllisiä pehmeitä taitoja, kuten huolellisuutta ja paineensietokykyä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme käyttövaltuushallinnan asiantuntija!

Etsimme sinua

Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme omatoimista käyttövaltuushallinnan asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Clevryn kautta asiakkaalle.

Käyttövaltuushallinnan asiantuntijan tehtävässä olet tärkeässä roolissa mahdollistamassa sen, että asiakkaat pääsevät keskittymään oleelliseen, eli muun muassa vähennät heidän rutiinityötään ja parannat tietoturvallisuutta. Tehtäviisi kuuluu erilaiset käyttäjä- ja tietoturvaoikeuksien hallinnointi- ja kehitystehtävät. Tässä roolissa menestymistä tukevat tärkeimmät pehmeät taidot ovat yksityiskohtaisuus, täsmällisyys ja kuuntelukyky.

Asiakasyritys on yksi maailman suurimmista ICT-palveluyrityksistä, joka haluaa hakuprosessin keskittämisen vuoksi pysyä anonyymina. Asiakasyrityksen nimi paljastetaan hakijoille haastatteluvaiheessa.

Ennen työsuhteen alkua tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys.

Pääasialliset tehtävät

 • Erilaiset käyttäjä- ja tietoturvaoikeuksien hallinnointi- ja kehitystehtävät
 • Kansioiden hallinta
 • Sähköpostilaatikoiden luonti/muokkaaminen/poisto
 • Jakelulistojen ja resurssikalentereiden luonti/muokkaaminen/poisto
 • Massamuutokset

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. tradenomi tai datanomi)
 • Aikaisempaa kokemusta käyttövaltuushallinnasta (user access management / IDM)
 • Hyvä suomen ja englannin kielen taitoa
 • Tietämystä osasta seuraavista: Active Directory-, O365 / M365 hallinnointi-, Azure AD-, MS Exchange-, PowerShell-, IAM –järjestelmistä
 • Huolellista ja itseohjautuvaa työotetta!

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta yhdessä mailman suurimmassa ICT -palveluyrityksessä
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kannustavan työyhteisön tuen
 • Mahdollisuuden tehdä töitä etänä

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 1.12.2021, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Noora Leskelä (noora.leskela@clevry.com). Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme 

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. 

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin. 

 

Lisätietoa Clevrystä 

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

Pinterest
Clevry Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 17.11.2021 - 1.12.2021
Tarkennettu
sijainti:
Helsinki
Linkki: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/240923?hsLang=fi
Yhteydenotto: noora.leskela@clevry.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Clevry kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä