Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Junior testiautomaatiokehittäjä, kokoaikainen, Insta DefSec, Tampere

RekryilmoitusOletko valmis aloittamaan urasi testiautomaation ammattilaiseksi? Haluaisitko päästä syventämään IT-alan osaamistasi intensiivikoulutuksen merkeissä ennen työn aloittamista? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior testiautomaatiokehittäjä Insta DefSecille!

Etsimme sinua 

Me Clevryllä etsimme Insta DefSecille Junior testiautomaatiokehittäjää vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Insta DefSecille Clevryn kautta. Tähän tehtävään valitulle henkilölle tarjotaan perehdytyksen lisäksi kattava koulutus yhteistyökumppanimme Knowitin toimesta. 

 

Junior testiautomaatiokehittäjän roolissa pääset toimimaan mielenkiintoisten testaamisen tehtävien parissa. Tehtäviisi kuuluu muun muassa testaustoimenpiteiden suunnittelu ja toteuttaminen sekä muiden testaukseen osallistuvien henkilöiden ohjaaminen ja tukeminen. Toimit osana ammattitaitoista ohjelmistokehityksen projektitiimiä. Pääset työskentelemään myös testauksen, automatisoinnin ja Robot Frameworkin kanssa. Työtehtävään kuuluu myös Clevryn järjestämä Accelerate-intensiivikoulutus, jossa pääset syventämään osaamistasi tarvittavien teknologioiden kanssa.

 

Soveltuva opintotausta tehtävään on esimerkiksi tietojenkäsittely- tai IT-painoitteiset opinnot. Tämä tehtävä soveltuu erinomaisesti uransa alkupään henkilöille työsuhteen alussa toteutettavan intensiivikoulutuksen ansiosta. Mikäli haluat ottaa askeleen eteenpäin kohti IT-alan asiantuntijuutta, niin tässä siihen on loistava mahdollisuus! Valitulle henkilölle tullaan teettämään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

 

Lue Instasta lisää: https://www.insta.fi/ura

 

Pääasialliset tehtävät 

  • Testitapausten suunnittelu ja toteuttaminen
  • Testien automatisointi Robot Frameworkia hyödyntäen

Odotamme sinulta 

  • Soveltuvaa koulutustaustaa, esimerkiksi IT tai tietojenkäsittely
  • Hyvää perusosaamista ohjelmoinnista, esimerkiksi Python, C/C++, Javascript, Java, tai HTML
  • Järjestelmällistä, täsmällistä, ja tavoitekeskeistä työskentelyotetta
  • Sujuvaa suomen sekä hyvää englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle  

  • Huippuluokan intensiivikoulutuksen, joka antaa erinomaiset lähtökohdat tehtävässä menestymiseksi
  • Positiivisen, asiantuntevan ja kannustavan työyhteisön tuen vakavaraisessa yrityksessä
  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisessa tehtävässä
  • Vakaan työnantajan, joka tarjoaa hyvät edut työntekijöilleen

 

Hae tehtävään heti! 

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 7.7.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä tulee olemaan syyskuun aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Acquisition Coordinator Riikka Ketola (riikka.ketola@clevry.com).

Hae tehtävään täällä.

 

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan sähköpostitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen. 

 

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

 

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

 

Lisätietoa Clevrystä

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

Pinterest
Clevry Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 29.6.2021 - 7.7.2021
Sijainti: Tampere
Linkki: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/217829?hsLang=fi
Yhteydenotto: riikka.ketola@clevry.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Clevry kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä