Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Junior Test Automation Engineer, kokoaikainen, Botlabs Oy, Oulu

RekryilmoitusKiinnostaako sinua työskennellä monipuolisten ja vaihtelevien projektien parissa? Onko sinulla kokemusta Pythonista ja halu kehittyä IT-alan ammattilaiseksi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior Test Automation Engineer!

Etsimme sinua

Me Clevrylla etsimme henkilöä Junior Test Automation Engineer -tehtävään Botlabs Oy:lle Ouluun. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Tulet työllistymään Botlabs:lle Clevryn kautta. Tähän tehtävään valitulle henkilölle tarjotaan perehdytyksen lisäksi kattava koulutus yhteistyökumppanimme Knowitin toimesta. Voit lukea täältä lisää koulutuksesta ja sen sisällöstä SQA-moduulin kohdalta. Aloitus tehtävässä on vuoden vaihteessa ja koulutus suoritetaan töiden ohella.

Junior Test Automation Engineer -tehtävässä pääset toimimaan asiakasyritysten mielenkiintoisten projektien parissa. Projektit ovat vaihtelevia ja ne liittyvät ihmisten töiden automatisointiin. Tehtävät sisältävät integraatioita, käyttöautomaatiota ja RPA ratkaisuiden tuottamista. Työkaluja, joita käytät tässä tehtävässä ovat mm. Robot Frameworks, Selenium sekä Amazon Web Services. Ketterässä organisaatiossa saat sekä vapautta että tukea silloin kun sitä tarvitset.  

Soveltuva opintotausta tehtävään on esimerkiksi tietojenkäsittelypainotteiset opinnot. Tämä tehtävä soveltuu erinomaisesti uransa alkupään henkilöille työsuhteen alussa toteutettavan intensiivikoulutuksen ansiosta. Mikäli haluat ottaa askeleen eteenpäin kohti IT-alan asiantuntijuutta, niin tässä siihen on loistava mahdollisuus!

Asiakasyritys

Botlabs Oy tarjoaa nykyaikaisia ja varmatoimisia ohjelmistorobotiikan ja digitalisaation palveluita yrityksille. He haluavat lisätä ohjelmistorobotiikan käyttöä sekä mahdollistaa yrityksille kilpailukyvyn ja ihmisten työviihtyvyyden parantumisen. He tarjoavat asiakkailleen projektiratkaisuja, konsultointia ja ohjelmistokehitystä. Botlabs Oy on perustettu vuonna 2017 ja heillä on yli 10 työntekijää. Heidän toimistonsa sijaitsee Oulussa. Lue lisää heistä täältä: https://botlabs.fi/

Pääasialliset tehtävät

 • RPA ratkaisuiden tuottaminen
 • Integraatiot
 • Käyttöautomaatiot
 • Ongelmien tutkiminen ja ratkaiseminen

Odotamme sinulta

 • Python osaamista
 • Soveltuvaa koulutustaustaa, esimerkiksi tietojenkäsittelytieteen insinööriopinnot
 • Aloitteellista ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa

Tarjoamme sinulle

 • Huippuluokan intensiivikoulutuksen, joka antaa erinomaiset lähtökohdat tehtävässä menestymiseksi
 • Työpaikan kasvavassa startup-teknologiayrityksessä
 • Kannustavan työyhteisön, jossa asiat ratkaistaan yhdessä
 • Joustavat työajat

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 21.11.2021, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Emilia Sasi (emilia.sasi@clevry.com).

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

 

Lisätietoa Clevrystä

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

Pinterest
Clevry Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 2.11.2021 - 21.11.2021
Sijainti: Oulu
Tarkennettu
sijainti:
Teknologiantie 3, 90590 Oulu
Linkki: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/236967?hsLang=fi
Yhteydenotto: emilia.sasi@clevry.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Clevry kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Python

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä