Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Junior QA Specialist, kokoaikainen, Mandatum Life, Helsinki

RekryilmoitusOletko valmis aloittamaan urasi testiautomaation ammattilaiseksi? Haluaisitko päästä syventämään IT-alan osaamistasi intensiivikoulutuksen merkeissä ennen työn aloittamista? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior QA Specialist Mandatum Lifelle!

Etsimme sinua 

Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme, Mandatum Lifelle, Junior QA Specialistia vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Mandatum Lifelle Clevryn kautta. Tähän tehtävään valitulle henkilölle tarjotaan perehdytyksen Clevryn järjestämä Accelerate-intensiivikoulutus, jossa pääset syventämään osaamistasi tarvittavien teknologioiden kanssa.

Junior QA Specialistin tehtävässä pääset toimimaan Mandatum Lifen mielenkiintoisten testausprojektien parissa. Tehtäviisi kuuluu muun muassa testaustoimenpiteiden suunnittelu ja toteuttaminen sekä muiden testaukseen osallistuvien henkilöiden ohjaaminen ja tukeminen. Soveltuva opintotausta tehtävään on esimerkiksi tietojenkäsittely- tai IT-painotteiset opinnot. Tämä tehtävä soveltuu erinomaisesti uransa alkupään henkilöille työsuhteen alussa toteutettavan intensiivikoulutuksen ansiosta. Mikäli haluat ottaa askeleen eteenpäin kohti IT-alan asiantuntijuutta, niin tässä siihen on loistava mahdollisuus!

Asiakasyritys 

Mandatum Life on arvostettu rahan ja hengen asiantuntija, joka tarjoaa yksityis- ja yritysasiakkailleen kattavat vaurastumisen ja varautumisen palvelut. Palveluihin kuuluvat sijoitussidonnaiset vakuutukset ja niihin liittyvä varainhoito, säästämisen ja sijoittamisen palvelut, henkilövakuutukset ja yritysten eläke- ja palkitsemisratkaisut sekä niihin liittyvä konsultointi. Mandatum Life on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi vuoden 2020 Great Place to Work -instituutin tekemässä tutkimuksessa.

Lue Mandatum Lifestä lisää: https://www.mandatumlife.fi/

Pääasialliset tehtävät 

 • Testitapausten suunnittelu ja toteuttaminen manuaalisti
 • Testauskäytäntöjen kehittäminen
 • Testien automatisointi Robot Frameworkia käyttäen

Odotamme sinulta 

 • Soveltuvaa koulutustaustaa, esimerkiksi IT tai tietojenkäsittely
 • Olio-ohjelmoinnin perusteita, esimerkiksi Python/Java/C#/C++
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Itsenäistä, ratkaisukeskeistä sekä järjestelmällistä työotetta

Tarjoamme sinulle 

 • Huippuluokan intensiivikoulutuksen, joka antaa erinomaiset lähtökohdat tehtävässä menestymiseksi
 • Työpaikan yrityksessä, joka on yksi Suomen parhaista
 • Positiivisen, asiantuntevan ja kannustavan työyhteisön tuen vakavaraisessa yrityksessä
 • Paikan finanssialan kärkiosaajien kanssa ja ketterät työmenetelmät

Hae tehtävään heti! 

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 1.8.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on syyskuussa 2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@clevry.com). 

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen. 

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme  

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.  

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.  

Lisätietoa Clevrystä  

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään! 

 

Pinterest
Clevry Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 19.7.2021 - 1.8.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/222153?hsLang=fi
Yhteydenotto: juho.luukkainen@clevry.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Clevry kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Teknologia

C#
C++
Java
Python

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä