Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Junior Machine Learning Engineer

post_image

RekryilmoitusHaluatko olla mukana kehittämässä suomea ymmärtävää tekoälyä ihmisten ja yritysten tarpeisiin? Innostaako uusimpien NLP-mallien (esim. transformerit, GPT-3, BERT, XLNet) käyttö tosielämän haasteiden ratkaisemiseen? Jos olet vastavalmistunut tai sinulla on jo hieman kokemusta koneoppimisesta ja tekoälystä, tämä tehtävä voisi olla juuri sinulle sopiva!

Etsimme siis innokasta ja motivoitunutta tekijää, joka haluaa kehittää taitojaan koneoppimisen ja tekoälyn parissa. Pääset työskentelemään yhdessä kokeneiden asiantuntijoidemme kanssa edistyksellisimpien kielimallien sekä myös perinteisemmän koneoppimisen parissa ja osallistumaan tekoälyn toteutukseen alusta saakka. Asiakaskuntamme koostuu merkittävistä suomalaisista suurista ja keskisuurista yrityksistä, joiden liiketoiminnan tarpeita pääset ratkomaan.

Mitä teet

Tehtäviisi kuuluu paljon käytännön ohjelmointityötä (Python) liittyen koneoppimisratkaisujen kehittämiseen ja niiden tuotannollistamiseen sekä ylläpitämiseen pilviympäristössä. Olet mukana kartoittamassa asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeita ja rakentamassa ratkaisuja asiakasympäristöihin yhdessä kollegoidesi kanssa. Pääset myös osallistumaan Efiman palvelujen kehittämiseen ja kasvattamaan rutkasti omaa koneoppimisen osaamistasi.

Mitä tuot meille

Sinulla voi olla esimerkiksi opintoja/kokemusta ohjelmistokehityksestä ja pilviteknologioista sekä kiinnostusta tekoälyyn ja koneoppimiseen tai opintoja/kokemusta datatieteen, koneoppimisen ja nlp-teknologioiden saralta sekä innostusta soveltaa osaamistasi modernissa, skaalautuvassa pilviympäristössä.

Ennen kaikkea etsimme henkilöä, joka on kiinnostunut teknologian kehityksestä ja haluaa oppia uutta. Olet valmis työskentelemään tiimissä ja jakamaan osaamistasi muiden kanssa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää taitojasi ja kasvaa asiantuntijana.

Mitä me tarjoamme sinulle

  • Kehittämiseen ja kokeiluun kannustavan ilmapiirin. Efima on digitaalisen muutoksen ja automaation edelläkävijä. Panostamme vahvasti automaatioratkaisujemme tuotekehitykseen ja kaupallistamiseen (esim. Efima tekstiÄly). Luotamme esimerkin voimaan - hyödynnämme rakentamaamme tekoälyä aktiivisesti omassakin liiketoiminnassamme. Meillä pääset toteuttamaan uusimpia koneoppimisen teknologioita yhdessä Suomen parhaimmistoon kuuluvien liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaisten kanssa.
  • Ainutlaatuisen yrityskulttuurin. Tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä. Täältä löydät efimalaisia uratarinoita, jotka raottavat kulttuuriamme lisää: https://www.efima.com/tyopaikat/tarinoita
  • Joustavuutta ja hyvät edut. Tuemme efimalaisia tasapainoisessa (työ)elämässä: sinulla on vapaus valita, kuinka paljon haluat työskennellä etänä ja kuinka paljon toimistoillamme Helsingin ydinkeskustassa Kaivopihalla tai Tampereen Tulli Business Parkissa. Huolehdimme siitä, että arkesi rullaa, työkaverisi ovat tukenasi ja työvälineesi kunnossa niin kotitoimistolla kuin konttorillakin. Lisäksi tarjoamme tietenkin henkilöstöllemme kattavat edut ja vakuutukset. Molemmat toimistomme sijaitsevat kaupunkien parhailla paikoilla, joten toimistopäivinä pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä.

Mitä seuraavaksi?

Tartu tilaisuuteesi ja nappaa tästä itsellesi ainutlaatuinen kasvupaikka! Odotamme jo hakemustasi ja toivomme kuulevamme sinusta pian mutta viimeistään maanantaina 5.6.2023. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja olemme sinuun yhteydessä rekrytointimme edetessä.

Lisätietoja tehtävästä saat tiimimme vetäjältä Teijalta, teija.puurunen@efima.com / +358 40 845 0830.

Pinterest
Efima Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 23.5.2023 - 5.6.2023
Sijainti: Helsinki, Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Etätyö/hybridityöskentely onnistuu joustavasti
Linkki: https://www.efima.com/tyopaikat
Yhteydenotto: teija.puurunen@efima.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Efima kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Teknologia

Azure
Python

Omat tagit

Machine Learning
PyTorch
TensorFlow
Scikit-Learn
Git
NLP

Efima Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Efima kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä