Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Junior Frontend Developer

post_image

RekryilmoitusTyyppi: Vakituinen kokopäivätyö

Työkokemus: Junior

Palkka: 3000 – 3500€/kk

Työaika: 37,5 h/vk, joustava

Toivottu aloituspäivämäärä: Neuvoteltavissa

Työpaikan sijainti: Helsinki/Etä

Haku-DL: 30.11.2021

Haluatko mukaan merkityksellisiin projekteihin, jotka vaikuttavat meidän kaikkien jokapäiväiseen elämään. Tiimissämme olisi nyt avoin paikka uransa alkuvaiheessa olevalle Frontend Developerille. Tässä hommassa pääset kehittämään taitojasi syvemmälle mm. React, JS ja Typescriptin maailmoihin. Toivomme että osaat edellä mainituista työkaluista perusteet ja olet valmis kehittymään niiden käytössä Spatineolla. Mikäli sinulta löytyy kiinnostusta niin meiltä löytyy työkalupakista AWS, OpenLayers ja GraphQL joita pääset kokeilemaan ja opettelemaan halutessasi. Projekteissa pääset osaksi osaavaa tiimiämme, ja saat kokeneet senioridevaajamme taustatueksesi työssäsi, joten apua on aina saatavilla!

Pääset työskentelemään kansallisen digitalisaation kehittämisen, ilmastonmuutoksen tai esimerkiksi sääennusteiden kehittämisen kanssa? Meillä Spatineolla pureudutaan työhön jolla on tarkoitus. Asiakkainamme on niin julkisia tahoja kuin yksityisiä yrityksiä, ja autamme heitä kaikkia tekemään sujuvampia dataviroja sekä parempia digitaalisia palveluita. Olemme mukana monessa merkityksellisessä kansainvälisessä yhteistyöhankkeessa kuten OGC (Open Geospatial Consortium), Arctic Passion, Baltic Data Flows, GeoE3.

Näitä tulet tarvitsemaan työssäsi:

? React

? JavaScript

? TypeScript

Bonusta osaamisesta ja kiinnostuksesta:

? AWS

? OpenLayers

? GraphQL

Tarjoamme sinulle mukavan, ihmisläheisen ja kannustavan työilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi alan huippuasiantuntijaksi. Juuri uusittu toimistomme sijaitsee kalasatamassa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Toimistomme on avara, valoisa ja työpisteiden ergonomia on kunnossa. Toimiston sydän on vastajauhetun kahvin tuoksua tarjoileva kahvimylly sekä aito italialainen espressokone.

Haluatko kenties myös kehittää ja ylläpitää osaamistasi? Niin mekin! Sen vuoksi kannustamme työntekijöitämme suorittamaan alamme sertifikaatteja ja koulutuksia kustannuksellamme, joita meillä on jo nippu kasassa.

Etätyöohjeistuksemme on: “Etänä saa työskennellä, mutta on myös kiva nähdä sinua toimistolla”.

Jätä hakemuksesi ja CV:si pdf-muodossa viimeistään 30.11. verkkosivuilla olevan lomakkeen kautta meille. Mielellämme näemme myös aikaisempia töitäsi ja projekteja, joten liitäthän hakemukseesi linkin esimerkiksi GitHub-profiiliisi tai vastaavaan. Vastaanotamme myös hakemuksia sähköpostitse osoitteeseen recruitment@spatineo.com. Lisätietoja tästä työpaikasta voi kysellä toimitusjohtajaltamme Oskari Häkkiseltä sähköpostitse tai puhelinnumerosta 045 127 1861.

Pinterest
Spatineo Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 15.10.2021 - 30.11.2021
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Helsinki & Etänä
Linkki: https://www.spatineo.com/rekry-junior-frontend-developer/
Yhteydenotto: oskari.hakkinen@spatineo.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Spatineo kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoliikennepalvelut

Teknologia

Amazon Web Services
React
Javascript

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä