Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Junior Data Engineer tai Scientist, kokoaikainen, Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia, Helsinki

RekryilmoitusOletko data-alan tulevaisuuden lupaus, ja tietovaraastoista tai analytiikasta innostunut tiimipelaaja? Haluaisitko päästä syventämään tietovarastoihin tai analytiikkaan liittyvää osaamistasi intensiivikoulutuksen parissa osana työhön perehtymistä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Junior Data Engineer tai Junior Data Scientist Fennialle!

Etsimme sinua

Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme, Keskinäinen vakuutusyhtiö Fennialle, osaajia Junior Data Engineer ja Junior Data Scientist -rooleihin vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Pasilaan. Tehtävät ovat kokoaikaisia ja tulet työllistymään Clevryn kautta asiakkaalle. Tähän tehtävään valituille henkilöille tarjotaan perehdytyksen lisäksi kattava koulutus yhteistyökumppanimme Ari Hovin toimesta. Voit lukea Clevryn tarjoamasta Accelerate-ohjelmasta lisää täältä.

Fennia rakentaa datatiimiään vastaamaan tulevaisuuden tarpeisiin, ja nyt riveihin kaivataan uusia osaajia teknisempään Data Engineer -rooliin ja liiketoimintalähtöisempään Data Scientist -rooliin. Junior Data Engineer -roolissa pääset syventymään tietovarastojen ja ETL-putken kehittämiseen ja rakentamiseen, sekä datan mallintamiseen, testaamiseen ja kehittämiseen. Työnkuvaasi kuuluu myös kehitystyötä, määritystehtäviä, raportointia sekä erilaisia selvitystehtäviä dataan liittyen. Junior Data Scientist -roolissa sen sijaan tarkastelet dataa liiketoimintalähtöisemmästä näkökulmasta, ja keskityt asiakas- ja tuoteanalyysien tuottamiseen, datan hyödyntämiseen ja visualisointiin, sekä analytiikan kehittämiseen. Tarvittaessa teet myös data engineering -tyyppistä työtä, joten myös tekninen osaaminen on tärkeää. Molemmissa rooleissa tehdään yhteistyötä yli tiimirajojen. Tehtävät edellyttävät hyvää perusymmärrystä datan hankkimisesta, analytiikasta, mallintamisesta ja hyödyntämisestä sekä soveltuvaa opintotaustaa – muilta osin saat Accelerate-intensiivikoulutuksesta ja paikallisesta perehdytyksestä erinomaiset valmiudet tehtävässä suoriutumiseen.

Asiakasyritys

Fennia-konserni on yritysten, yrittäjien ja henkilöasiakkaiden taloudellisen turvallisuuden kumppani. Fennian palvelut tuottaa vahinkovakuuttamiseen erikoistunut Fennia, vapaaehtoisia henki-, eläke- ja säästövakuutuksia tarjoava Henki-Fennia ja palveluyhtiö Fennia-palvelu Oy. Fennia-konsernin yhtiöistä Fennia toimii keskinäisyyden pohjalta, eli asiakas on omistaja. Henki-Fennia ja Fennia-palvelu Oy ovat Fennian tytäryhtiöitä. Koska ulkopuolisia sijoittajia ei ole, Fennia-konsernin voittoja voidaan käyttää asiakkaiden palvelujen kehittämiseen. Lue lisää: https://www.fennia.fi

Pääasialliset tehtävät

 • Junior Data Engineer:
 • Tietovarastojen ja ETL-putken kehittäminen ja rakentaminen
 • Datan mallintaminen, testaaminen ja kehittäminen
 • Selvitystyö liittyen mm. datan laatuun
 • Määrityspalavereihin osallistuminen
 • Kehittämistyö tiimissä tai pareittain
 • Työkaluina mm. SQL ja AWS
 • Junior Data Scientist:
 • Tietopyyntöjen ja analyysien tekeminen liiketoiminnalle
 • Datan hyödyntäminen ja visualisointi
 • Analytiikan kehittäminen
 • Yhteistyö Data Engineer -tiimin kanssa
 • Työkaluina mm. SQL ja Tableau

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. matemaattis-luonnontieteelliset alat, tietojenkäsittelytiede, tietotekniikka, kauppatieteet)
 • Perusymmärrystä mm. datan hankkimisesta, analytiikasta, mallintamisesta ja hyödyntämisestä
 • Erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
 • Helposti lähestyttävää ja tiimityökykyistä persoonallisuutta
 • Kokemus data-analytiikasta, ETL-kehittämisestä tai pilvialustoista on eduksi

Tarjoamme sinulle

 • Huippuluokan intensiivikoulutukseen, joka antaa erinomaiset lähtökohdat tehtävässä menestymiseen
 • Mahdollisuuden kerryttää arvokasta kokemusta tietovarastojen tai analytiikan parista
 • Oppimista ja henkilökohtaista kehittymistä aktiivisesti tukevan yrityskulttuurin
 • Turvallisen ja rennon työyhteisön, joka arvostaa sinua juuri sellaisena kuin olet
 • Modernit teknologiat ja työtavat
 • Osittaisen etätyömahdollisuuden myös jatkossa
 • Mahdollisuuden erilaisiin urapolkuihin yrityksen sisällä

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 25.7.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus elokuun puolivälissä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Iina Rautio (iina.rautio@clevry.com, 0404875388).

Hae tehtävää täällä: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/216727?hsLang=fi

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme 

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. 

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin. 

 

Lisätietoa Clevrystä 

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

 

Pinterest
Clevry Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 12.7.2021 - 25.7.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/216727?hsLang=fi
Yhteydenotto: iina.rautio@clevry.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Clevry kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä