Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Java-kehittäjä, kokoaikainen, CGI Suomi Oy, Helsinki

post_image

RekryilmoitusHaluatko päästä osaksi yhteiskunnallisesti merkittäviä ohjelmistoprojekteja? Innostutko yhdessä tekemisestä? Onko Java yksi päätyökaluistasi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Java-kehittäjä!

Etsimme sinua

Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme, CGI Suomi Oy:lle, Java-kehittäjää valtionhallintoon vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään aluksi Clevryn kautta asiakkaalle. Tehtävässä on hyvä mahdollisuus vakinaistua asiakkaalle.

  

Java-kehittäjän roolissa pääset työskentelemään monipuolisten julkisen sektorin projekteissa. Työnkuvaasi kuuluu mm. julkisen sektorin ohjelmistojen kehittäminen ja jatkokehittäminen ketterien menetelmien tukemana, sekä ratkaisujen suunnittelu ja asiakasrajapinnassa työskentely. Tehtävässä käytettyihin teknologioihin kuuluu mm. Java, JavaScript, Angular, Oracle DB, Oracle Weblogic, Maven ja Hibernate.

Tämä tehtävä tarjoaa upean mahdollisuuden päästä työskentelemään yhteiskunnallisesti merkittävien projektien parissa, ja kehittämäsi ohjelmistot ovatkin hyvin tärkeitä yhteiskunnan toimivuuden kannalta. Tehtävässä pääset todella syventymään pitkäaikaisiin projekteihin ja kasvattamaan asiantuntijuuttasi. Tehtävässä on myös hyvät mahdollisuudet vaikuttaa työnkuvan ja roolin muotoutumiseen. Tehtävässä pääset työskentelemään läheisessä yhteistyössä innostavan ja osaavan tiimin kanssa. Työ tapahtuu CGI:n omissa tiloissa Helsingissä, ja työn luonteen vuoksi etätyömahdollisuudet ovat rajoitetut. Valitulle henkilölle tullaan teettämään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Asiakasyritys

Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman ja Suomen suurimpia IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiöitä. Oivaltavana ja osaavana kumppanina CGI auttaa varmistamaan asiakkaidensa menestyksen. CGI:n vahva toimialakokemus ja -näkemys sekä tuloskeskeinen toimintatapa auttaa yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita saavuttamaan tavoitteitaan entistä tehokkaammin. CGI:n asiantuntijat työskentelevät Suomessa 18 paikkakunnalla ja globaalisti toimipisteitä on jopa yli 400. Lisätietoja: https://www.cgi.com/fi/fi

Pääasialliset tehtävät

 • Julkisen sektorin ohjelmistojen kehittäminen ja jatkokehittäminen tiimissä ketterien menetelmien tukemana
 • Ratkaisujen suunnittelu
 • Asiakasrajapintatyöskentely

Odotamme sinulta

 • Vähintään kolmen vuoden kokemusta ohjelmistokehittäjän tehtävistä, josta vähintään puolet ajasta olet käyttänyt Javaa pääkielenäsi
 • Kokemusta JavaScript-sovelluksien ohjelmointikehyksistä (esim. Angular tai React)
 • Proaktiivista otetta ja mieltymystä tiimityöhön
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Kokemus ketteristä menetelmistä (mm. Scrum) ja DevOps-toimintamallista on tehtävässä eduksi

Tarjoamme sinulle

 • Merkityksellisen työn yhteiskunnan toimivuuden kannalta tärkeissä projekteissa
 • Monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden muokata työnkuvaa ja roolia
 • Yhdessä tekemisestä innostuneen tiimin, joka tukee sinua aktiivisesti
 • Erinomaiset kouluttautumismahdollisuudet ja kehittymistä tukevan työyhteisön
 • Suuren kansainvälisen palveluyhtiön tarjoamat uramahdollisuudet
 • Henkilölähtöisen ja joustavan yrityskulttuurin
 • Hyvät työsuhde-edut

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 17.6.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään syyskuussa 2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Iina Rautio (iina.rautio@clevry.com, 0404875388).

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme 

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. 

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin. 

 

Lisätietoa Clevrystä 

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

Pinterest
Clevry Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 19.5.2021 - 17.6.2021
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/198559?hsLang=fi
Yhteydenotto: iina.rautio@clevry.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Clevry kotisivut

Tagit

Teknologia

Oracle
Angular
Java
Javascript

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä