Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Järjestelmäinsinööri, avioniikkajärjestelmät

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.fi.

Haluatko tehdä mielenkiintoista, merkityksellistä ja ainutlaatuista työtä puolustusteollisuuden ja ilmailun parissa? Haluaisitko tehdä asiat kunnolla loppuun asti, jotta ei aina tarvitsisi toimittaa keskeneräistä työtä asiakkaalle? Patrialla tämä on mahdollista. Lentokoneympäristössä emme tyydy kompromisseihin emmekä jätä asioita kesken. Tätä kuvastaa myös Patrian motto: ”Kun kaiken on pakko toimia”.

Patria etsii nyt joukkoonsa Tampereelle / Jämsän Halliin 

JÄRJESTELMÄINSINÖÖRIÄ 

lentokoneavioniikan alueelle. Tulet osaksi tiimiä, joka työskentelee lentokone- ja helikopterijärjestelmien modifikaatioiden suunnittelu- ja selvitystehtävissä. Järjestelmäinsinöörinä pääset tekemään monipuolisia tehtäviä lentokonejärjestelmäsuunnittelun eri osa-alueilta. 

Toivomme että sinulla olisi takataskussa insinöörikoulutuksen lisäksi myös vähintään muutaman vuoden kokemus elektroniikasta, sähkösuunnittelusta tai järjestelmäsuunnittelusta. Avioniikkajärjestelmien ja/tai ilmailun erityispiirteiden tuntemus on suuri etu, mutta näihin pääset perehtymään viimeistään meidän työssämme, jos ne eivät ole entuudestaan tuttuja. Työnkuvaa voidaan räätälöidä valittavan henkilön mukaan.

Tulet osaksi muutaman hengen tiimiä, joka tukee sinua työssäsi. Saat hyödyntää osaamistasi ja oppia uutta mielenkiintoisten teknologioiden parissa kokeneiden ammattilaistemme tuella. Työntekopaikka voi olla joko Tampere tai Halli. 

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. 

Työsuhde solmitaan suoraan Patrian kanssa, mutta rekrytointiprosessissa mukana on Eezy Personnel. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytointikonsultti Ulla Kaupilta puh. 0504661062 tai ulla.kauppi@eezy.fi.

Jätäthän hakemuksesi 15.3.2020 mennessä osoitteessa https://www.patriagroup.com/fi/avoimet-tyopaikat . 

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 28.2.2020 - 15.3.2020
Sijainti: Jämsä, Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/jarjestelmainsinoori-avioniikkajarjestelmat-systems-tampere-halli/799959/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä