Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IT-asiantuntija

post_image

RekryilmoitusIT-asiantuntijaPalvelualojen ammattiliitto PAM ry on Suomen suurin yksityisillä palvelualoilla työskentelevien ammattiliitto, joka työelämän asiantuntijana parantaa heidän toimeentuloaan, työsuhdeturvaansa ja elämisen laatua. PAMissa on noin 190 000 jäsentä ja he työskentelevät mm. myyjinä, tarjoilijoina, siivoojina, varastotyöntekijöinä, vartijoina, toimistotyöntekijöinä, parturi-kampaajina, esimiehinä, kiinteistönhoitajina, vastaanottovirkailijoina ja kokkeina. 

Haemme 

IT-ASIANTUNTIJAA 

PAMin keskustoimiston tietohallintoyksikköön.

Tulet mukaan asiantuntevaan PAMin tietohallintotiimiin. IT-asiantuntijan pääasiallisena tehtävänä on ICT-palveluympäristön ylläpito ja kehittäminen sekä IT-tukeen osallistuminen. PAMin ICT-palveluympäristö on toteutettu pääosin Microsoft Windows ohjelmistoilla (työasemat, palvelimet, pilvi ja O365 ohjelmistot) ja tunnetuilla verkko- ja tietoturvaratkaisuilla. Käytössäsi ja hallittavanasi on myös joukko muita ohjelmistoja. IT-asiantuntijan tehtävässä pääset mukaan myös digitaalisten palveluiden kehittämiseen.

Sinulla on kokemusta Microsoft Windows ICT-palveluympäristön ohjelmistoista ja hallinnoinnista. Tunnet tietoliikenneverkkoratkaisuja sekä sinulla on osaamista teknisistä tietoturvaratkaisuista. Osallistut laite- ja ohjelmistohankintoihin sekä niiden asennuksiin.

Toimit tiiviissä vuorovaikutuksessa eri yksiköidemme ja sopimuskumppaneidemme kanssa. Tehtävään voi sisältyä myös kouluttamista ja opastusta.

Tehtävä edellyttää ICT-alan koulutusta (esim. AMK) ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. 

Arvostamme yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja. Tehtävä edellyttää itsenäistä ja omatoimista työotetta. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden mukavassa työympäristössä sekä hyvät työsuhteen ehdot. Tueksesi saat ammattitaitoiset työtoverit, kumppanit sekä muun organisaation osaavan tuen. Tuemme tehtävässä kehittymistä. Tehtävässä on mahdollisuus myös osittaiseen etätyöskentelyyn.

Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomen kielen taito sekä hyvä (riittävä) englannin kielen taito.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan. 

Lähetä sähköinen hakemuksesi viimeistään 29.10.2023. Palkka tehtävässä on noin 3500–4500 eur/kk, joka määräytyy osittain kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Voit myös esittää oman palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintopäällikkö Veli-Pekka Ruotsila p. 040 7511 211

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 11.10.2023 - 29.10.2023
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/palvelualojen-ammattiliitto-pam-ry/it-asiantuntija/2479118/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Windows

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä