Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IoT Engineer, kokoaikainen, VILPE Oy, Vaasa

RekryilmoitusOnko sinulle jo kertynyt kokemusta IoT-maailmasta? Nautitko järjestelmien ylläpidosta ja kehityksestä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme IoT Engineer!

Etsimme sinua  

Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme VILPE Oy:lle ohjelmistotaustaista IoT Engineeria vakituiseen työsuhteeseen. Voit työskennellä joko pääkonttorilla Mustasaaressa tai etänä. Tehtävä on kokoaikainen ja työllistyt suoraan VILPElle. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä.

IoT Engineerin roolissa vastaat VILPEn järjestelmien ylläpidosta ja kehityksestä. Vastaat pilvialustojen ylläpidosta ja pääset rakentamaan pilvipalvelu- ja verkkosovellusympäristöjä. Osallistut myös erilaisiin alihankkijoiden ohjelmistoprojekteihin ja toimit osittain asiakasrajapinnassa.

Asiakasyritys 

VILPE on v. 1975 perustettu rakennusalan innovatiivinen edelläkävijä. VILPEn tarina alkoi innovaatiosta. Eero Saikkonen työskenteli kesällä 1973 kattoasentajien työnjohtajana, kun hän alkoi miettiä ratkaisua käytännön ongelmaan. Kesä oli tuulinen ja asentajilla oli ongelmia saada bitumilla liimattu kattohuopa eristyksineen pysymään paikoillaan. Ongelmaa yritettiin ratkaista kiinnittämällä eristeet ruuveilla alustaansa. Ruuvien kannat tulivat kuitenkin huovasta läpi, kun katolla käveltiin. Eero kehitti ongelmaan uudenlaisen ratkaisun: muovikiinnikkeen, joka myötäili painoa. VILPE perustettiin tämän kiinnikkeen ympärille. Siitä lähtien yritys on ollut tuotekehityksen aallonharjalla ja haastanut rakennusalaa uusilla innovaatioilla. Tänä päivänä monista näistä innovaatioista, kuten poistoputkista, huippuimureista ja tuuletuspaaluista, on tullut osa jokapäiväistä rakennustapaa. VILPEn liikevaihto on vajaa 20M ja yrityksen palveluksessa on noin 180 työntekijää Suomessa ja ulkomailla. Lue lisää VILPEstä täältä: https://www.vilpe.com/fi/

Pääasialliset tehtävät

 • Amazon, Azure ja Google Cloud -pilvialustan pystyttäminen ja ylläpito VILPEn tuotteita varten
 • Skaalautuvien pilvipalveluympäristöjen rakentaminen ja ylläpitäminen yhdessä ohjelmistotoimittajien kanssa
 • Verkkosovellusympäristöjen pystyttäminen ja ylläpitäminen
 • Tietokantapalvelimien pystyttäminen, hyödyntäminen ja ylläpitäminen
 • Alihankkijoiden ohjelmistoprojekteihin osallistuminen

Odotamme sinulta

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. tietotekniikan insinööri (AMK/DI)
 • Hieman aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä tai IoT-maailmasta.
 • Kokemusta erilaisten taustajärjestelmien rakentamisista sekä API-toteutuksista (REST, JSON)
 • Ohjelmointiosaamista
 • Osaamista (virtuaali)palvelimista sekä ymmärrystä AWS-ympäristöstä.
 • Ongelmanratkaisutaitoja
 • Erinomaista suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Suomen kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Parasta VILPEssä

 • Kasvava perheyritys. Me katsomme yhtä kvartaalia pidemmälle tulevaisuuteen. Suunnitelmissa on kasvattaa liiketoimintaa entisestään.
 • Urakehitys. Täällä pääsee kehittämään ammattitaitoaan, olipa sitten vastavalmistunut tai jo pidemmän uran tehnyt.
 • Innovatiivisuus. Me uudistamme rakennus- ja lvi-alaa kehittämällä uusia ratkaisuja. Omia ideoita pääsee toteuttamaan.
 • Meillä viihdytään. Työporukan yhteishenki on mahtava ja pikkujoulumme legendaarisia. Kannattaa myös kurkata VILPEn TikTok!
 • Teemme hyvää. Lahjoitamme vuosittain 0,3 prosenttia liikevaihdosta hyväntekeväisyyteen tuloksesta riippumatta. Kestävään kehitykseen olemme panostaneet esimerkiksi asentamalla aurinkopaneelit tehtaan katolle. Energiatehokkaiden VILPE-tuotteiden suunnittelu on myös ekoteko.
 • Hyvä palkkaustaso ja edut. Koko henkilöstölle tarjotaan ylimääräinen palkallinen viikon loma joulun välipäiviksi. Lisäksi lounas- ja virike-etu.

Hae tehtävään heti! 

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 23.11.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian, heti oikean osaajan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Tiia Mäenpää (tiia.maenpaa@clevry.com)

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen. 

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme 

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. Tässä prosessissa pääset tekemään johtamisraportin sekä verbaalisen kykytestin. 

Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin. 

Lisätietoa Clevrystä 

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään! 

Pinterest
Clevry Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 9.11.2021 - 23.11.2021
Sijainti: Vaasa
Linkki: https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/238029?hsLang=fi
Yhteydenotto: Tiia Mäenpää, Recruitment Team Manager, tiia.maenpaa@clevry.com, +358504637212

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Clevry kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä