Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Integraatioasiantuntija

post_image

RekryilmoitusTule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme asiantuntijaa energiamarkkinoiden palvelutuotannon järjestelmien välisten integraatioiden toteutukseen ensisijaisesti Helsingin toimipisteeseen.

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – toteutamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa. 

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Energy Intelligence –liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme parantamaan energialiiketoiminnan tehokkuutta älykkäillä tietojärjestelmäratkaisuilla ja tiedonhallintapalveluilla. Kehitämme järjestelmiä ja palveluja pohjoismaisille sähkömarkkinoille ja palvelumme kattavat koko energiatoimialan arvoketjun.

Tehtävänkuvaus

Integraatioasiantuntijan tehtävässä kehität integraatioratkaisujamme, niihin liittyviä palveluitamme ja osallistut järjestelmäprojekteihin sekä toimit päivittäispalvelu- ja asiakkuustiimiemme tukena. Päätehtäväsi on palvelujärjestelmiemme rajapintojen suunnittelu ja määrittely sekä toteuttaminen koodausresurssiemme kanssa.

Olet osa Energy Solutions Developmentin Technologies -tiimiä, jonka päätehtävänä on pitää huolta siitä, että Services-yksikön järjestelmät ovat ajan hermolla asiakastarpeet ja pidemmän aikavälin kehitystyö huomioiden. 

Tiimimme toimii yhteistyössä asiakkaidemme, kumppaniemme, tuotehallinnan, myynnin ja järjestelmäkehityksen kanssa. Tiimiimme kuuluu integraatio- sekä järjestelmäasiantuntijoita tällä hetkellä 9 henkilöä sijoittuen Helsinkiin, Hämeenlinnaan ja Kuopioon. 

Odotamme sinulta: 

  • kokemusta rajapinnoista kuten web service/REST ratkaisut
  • .NET / VisualBasic osaamista
  • ICT alan korkeakoulututkintoa tai vastaavaa
  • hyvää englannin kielen taitoa 

Eduksesi on: 

  • energiamarkkina ja erityisesti energia-alan tiedonvaihdon, sanomaliikenteen sekä tietojärjestelmien tuntemus
  • SQL tietokantojen tuntemus

Tehtävässä menestyminen vaatii: 

  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • palveluhenkisyyttä
  • kykyä hallita laajoja järjestelmäkokonaisuuksia sekä aktiivista otetta ratkaisujemme jatkuvaan kehittämiseen lisäarvon tuottamiseksi asiakkaillemme
  • koet yrityksemme arvot omaksesi

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia! 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 10.10. mennessä osoitteessa www.empower.fi/ura

Lisätietoja tehtävästä antaa Lari Saarinen, puh. +358 44 425 2253.

Empower on kansainvälinen yritys, joka toteuttaa älykästä yhteiskuntaa ja ylläpitää sen toimintaa 24/7. Kehitämme digitaalisia alustoja ja ratkaisuja hyödyntäen vahvaa kokemustamme ja osaamistamme voimalaitosten ja tehtaiden kunnossapidosta sekä älykkäiden sähköverkkojen ja tietoliikenneyhteyksien rakentamisesta ja ylläpitämisestä. Kehitämme modulaarisia ohjelmistoja ja tuotamme palveluita energia-alan asiakkaidemme Big Datan hallintaan. Toimintamme kattaa Pohjoismaat ja Baltian. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 245,3 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 1700 henkilöä. www.empower.fi

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 19.9.2019 - 10.10.2019
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/empower-group/integraatioasiantuntija/693477/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä